Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2021 13:13 - ОТВРАТИТЕЛНА СТОГЛАВА ХИДРО, ЗНАМ КОЯ СИ И ЗАЩО МЕ ПРЕСЛЕДВАШ
Автор: milenavarbanova9 Категория: История   
Прочетен: 2286 Коментари: 9 Гласове:
5

Последна промяна: 07.12.2021 18:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Изпратено на сайта ФАКТИ.БГ,  КОЙТО ПУБЛИКУВА ПОВЕЧЕ ОТ ДВАЙСЕТ МОИ СТАТИИ.

А сега да си поговорим за организираната ругателска кампания, разиграваща се в периметъра на т.нар. "коментари" под моите статии.  

За всеки е ясно, че това не са коментари на читателска аудитория, интересуваща се от откритията на българските съвременни историци. Пълното невежество и самият слог на злостните извержения, свидетелстващи за вопиеща неграмотност и пренебрегващи всякаква пунктуация, показва, че се касае за организирана шайка от платени тролове, които нямат никакво - дори любителско - отношение към науката и изобщо към културната сфера. За тях е важно да изливат поток от мерзост върху самата мен, върху моето име на автор, историк и българска гражданка. Ясно е, че гнусота от сорта на "ама како, пий си хапчетата, бегай в психиатрията, още ли го пускате тоя лунатик бе, тая не каталяса ли, беее, тая е тъпа върба, дърво, от което се правят пънове" , повтаряна с методично упорство от анонимни ругатели в продължение на седмици, не би могла да се нарече "критика", а представлява тенденциозно очерняне.   

Тази дивашка лумпениада особено се засили след публикуването на определен мой текст и това вече ми дава ясни указания за поръчителя. Работила съм дълги години като журналист и ми е ясно как действат тези структури - чрез най-долен "помиярски" присмех над автора на неудобните текстове, присмех, чиято цел е да омърси, обезцени и обезсмисли неговите твърдения. Както и да отблъсне и обезвери нормалните читатели.  

Не е възможно моите статии, в които се съдържат редица уникални открития, публикувани с успех в чужбина, в историческото списание "Минало" и елитното списание "Пламък" или в моите книги, чийто тираж е разграбван за броени седмици -да бъдат така безобразно оплюти от определена "свръхвзискателна аудитория", подвизаваща се в " коментарите" на сайта факти.бг. За много тънки и ерудирани "познавачи на историята" ли се касае ? Не, очевидно става дума за лумпенска вакханалия - за целенасочена и платена вакханалия. В нея определено се забелязва истерията на психически обременени индивиди, но и злобата на анонимници, които тенденциозно клеветят не само мен като автор, а и изобщо българския народ и неговата история. Преди дни обърнах внимание върху неистовата злост на някакъв персонаж, пишещ под псевдонима "дада" ( и още десетки никнейми ), който "в коментар" изригна следното: " Българският род Дуло, с култура на получовек, който се прехранва с убийства, палежи и кланета, ако не му се плаща. И ти ( тролът се обръща към мен - М.Върбанова ) ще ме убеждаваш, че това е цивилизация". Това е "език на омразата" в най-мерзък вид.  

Целта на тази организирана кампания е ясна - да се накарат българските изследователи на древната - укривана - история на нашия етнос, да се уплашат, да се отвратят и да спрат да публикуват своите открития в популярните сайтове. Да се пресече възможността на тези автори да общуват с широката читателска аудитория на престижните и популярни сайтове. Да се политизират и дискриминират техните открития.  


ТОВА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ, НЕУВАЖАЕМИ ПЛАТЕНИ ТРОЛОВЕ!  

Заявявам ви, че очернящата организирана кампания, предприета срещу моето име и личност - и продължила наистина прекалено дълго, е деяние, включено в НК. Анонимността не е спасила никого от съдебна отговорност.  

За мен остава загадка защо дори след многократните ми напомняния и молби към факти.бг  да изключи "коментарите", бълващи цинизми, сайтът продължава да ги толерира, превръщайки мястото за диалози в запазено блато на простащината.

Милена Върбанова
историк, културолог, лингвист, член на Съюза на българските писатели      



Гласувай:
5



1. leonleonovpom2 - Здравей, Милена!
07.12.2021 16:10
Мила, родна картинка!
Описала си я точно!
Освен това, става дума и за хора със силен комплекс на малоценност Които смятат / и го правят/, че ще го излекуват, с атака , омърсяваща тези, които са над тях!
Окалвайки ги, те това смятат за доказателство на възможности и по този начин се извисяват в собствените си очи!

Сега, с визитната си картичка ще разпалиш този комплекс на малоценност!
Очаквай твърдения от рода, че това не е истина, че ,дори нямаш висше образование, че си неграмотна/ а не ,че не си машинописка/ и тем подобни, плод на болни фантазии

Както и мен един подобен фантазьор обвини ,че съм " Българофоб" Току-що?
То е смешно, ако не е жалко ! Че аз всичко друго може да съм, но не и това
Дядо ми е можел да стане англичанин, но не го е направил! На мен този патриотизъм ми е наследствен Имах предложен договор в престижен университет, но в последния момент го отказах Не можех да си представя, че завинаги ще трябва да остана там?

Разбирам те и те подкрепям!
Твоят труд, твоите оригинални виждания са ценни и полезни за България! Защото са в област, в която има голяма празнина
Аз я открих случайно, когато се занимавах с друга тема. Тогава само я маркирах И посочих, че специалисти,не те познавах тогава, но имах предвид хора като тебе, е редно да се занимаят с нея и да я разшифроват!

Всичко най- добро, Милена!
цитирай
2. milenavarbanova9 - Здравей, Ваньо,
07.12.2021 18:30
Нямам достатъчно думи, за да ти благодаря!

Мисля, че тези ругатни не са случайни - просто някой тъп кашмерин да е прочел статията и да е плюнал, защото друго не може да направи.
Или някой психопат, от тия, които бълват щуротии поред във всички сайтове ...И това го има, но то потъва в другото - организирано, едногласно очерняне с най-диви, просташки изрази. Своего рода парад на лумпенярския цинизъм.
Но една приятелка казва: гръм на нужник не пада!
В началото мислех, че са лайнометите на гуруто- дърводелец от "службите", но сега взех да се съмнявам в по-сериозно поръчител. Във всички случаи става дума за организирана кампания срещу мен и ще се размърдам тая гадост да приключи. В ущърб на поръчителя.
Хубава вечер!
цитирай
3. lexparsy - Само подсещам приятелко...
07.12.2021 23:36
"Не хвърляй бисерите на свинете....", камо ли да им влизаш кочината да спориш с тях и с техни маниери.. там винаги има накъде да се 'обърнат' та... :-()
Светът е достатъчно голям и красив и пълен с Хора, разпознати по това че се споделят като се разДават взаимно... и никога на подлагат на "оценка" безкрайното си Имане...
Лекс

цитирай
4. lexparsy - Почитание приятелко
08.12.2021 00:06
Само се подсещаме че лошият език мъчейки се да ни нарича и прича, сам си се обрича...
Като му подражаваме маниерите и отношението само му прилича е...
Като го пропуснеш и Простиш, всичко казано от него го постига... като бумеранг...
Жестоко е но всеки каквото сам си е пожелал...
Лекс
цитирай
5. milenavarbanova9 - Благодаря, Лекс!
08.12.2021 09:02
Благодаря за хубавите, мъдри думи!
цитирай
6. shtaparov - Такива глупости срещу теб и срещу ...
11.12.2021 18:02
Такива глупости срещу теб и срещу България само проклетници македонисти могат да пишат!
цитирай
7. milenavarbanova9 - Здравейте, г-н Щапаров,
11.12.2021 19:50
Знаете ли, не мисля, че са македонстващите. Има някои други групи, които ненавиждат и нас, и целия свят.
Сърдечен поздрав!
цитирай
8. milenavarbanova9 - А го има и самозваният гуру,
11.12.2021 19:58
"назначеният историк", спортистът с черен потник, по професия дърводелец - и с приятелчета служебни "историци" - с похвати от мрачното минало.
цитирай
9. milenavarbanova9 - А го има и педалчето димитАрчо,
12.12.2021 15:20
най-верното лайнометче на "назначения от ДС " историк", което защитава "научните позиции" на гуруто си с помиярския си "акъл" и гнусен език. Точно него и тия като него от свитата на ДС имам предвид. Всъщност ще заведа дело и ще изискам имейлите на лайнометите. Анонимността няма да им помогне.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: milenavarbanova9
Категория: История
Прочетен: 788554
Постинги: 331
Коментари: 1812
Гласове: 1901
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930