Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2022 20:03 - Агресорът вика "дръжте агресора", лъжецът зове "долу лъжеца"
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2395 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 27.05.2022 17:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Колко военни бази има Русия около САЩ?

Н У Л А военни бази има Русия около САЩ.

Колко военни бази има Русия извън Русия?

Не се сещам за друга освен в Сирия. Който се сеща, да каже.

Военният бюджет на САЩ е с пъти по-голям от руския. И базите им, (освен пръснатите по цял свят и у нас), "случайно" са наредени като гердан (или клуп на бесило) околао руските граници. Само една от тия бази засега е ядрена - Инджирлик в Турция. За десетилетия Русия е изградила скъпо струваща защита от нея.

Но когато армада от американски кораби тръгна да се настани в Севастопол, с ракети на борда които достигат Москва, а в същото време пратеници на Майдана тръгнаха да превземат управлението на Крим, Русия светкавично и успешно пусна в ход готовия план за анексия на Крим. План възможен поради почти напълно руското население на полуострова

Ж И В О Т О С П А С Я В А Щ А крачка.

НЕОБХОДИМАСТТА от спасяване на своя живот, стои по-високо от НОВИ ИЗКУСТВЕНИ ГРАНИЦИ. Граници приети в смутно време, под диктата и с уверенията на САЩ, че НАТО няма да се разширява на изток. 


*     *     *     *     *


Колко месеца висяха 100 000 руски войници до границата с Украина?
И през всичкото време "Империята на лъжата" тръбеше, че Путин ще нахлуе, а той без умора повтаряше, че няма да нахлува.

Кой лъжеше? Ще каже някой, че е ясно, но така ли е? Ами ако ПОМИСЛИМ МАЛКО?

Има ли ИНТЕРЕС оня който ще напада, месеци наред да АФИШИРА намерението си? Не е ли изгодна за нападащия именно ИЗНЕНАДАТА?

И обратно. Би ли могла Украина да скрие от Русия подготовка за атакуване на Донбас още повече, че има и официално намерение да си върне Донбас със сила? Твърдо не. Защото в момента в който започне ПРОМЯНА в готовността  за атака, таова ще стане явно за света, и на първо място за Русия. А Путин няколко пъти се е заричал, че Русия НИКОГА ПОВЕЧЕ няма да воюва на своя територия. ЗАТОВА са стояли 100 000 войници до границата. Като ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ, че са готови да спрат атаката, и евентуално да я ПРЕДОТВРАТЯТ с ПРИСЪСТВИЕТО си.  И за да не остание и капка съмнение в готовността за защита на Донбас, Русия обяви присъединяването на Донецката и Луганската републики. Пределно ясно стана, че ще следи зорко за предстояща атака, за да я ИЗПРЕВАРИ. Защото иначе наците ще устроят КЛАНЕ на руснаци, както става все по-ясно за такива кланета на украинска територия.

Затова Русия изпревари ураинското нахлувани (планирано за 8-ми март, както се разбра сега).

Разбира се, руският щаб не е можел да знае как ще реагира НАТО т.е. САЩ. Русите можеха да предполагат ВАРИАНТИ. И с оглед на тия варианти Путин предупреди, че АКО някой се опита да помага на наците, ще претърпи бедствия непознати в историята му. БЕЗ ДА ОБЯВИ СРОК за тия бедствия. БЕЗ ДА ОБЯВИ СРОК.

БЕЗ ДА ОБЯВИ СРОК, нито конкретния вид на бедствието. И се очертава безработица и дефицит на храни, отопление и торове. Плюс дефицит на горива, които САЩ не могат да компенсират, а арабите не бързат да го правят, защото цените растат.

*
     *     *     *     *
От години всички военни експерти са убедени въз основа на СЪОТНОШЕНИЕТО НА СИЛИТЕ Русия-Украина, че русите ще превземат Киев ТРИ МЕСЕЦА след нахлуването. Путин завърши споменатото слово с думите "Надяваме се, че ще бъдем разбрани". Но преди това отбеляза, че Русия е наясно със съотношението на силите НАТО-Русия. ЗАТОВА НЕ ОБЯВИ СРОК. Защото беше неизвестно ДОКОЛКО ще се ангажира НАТО. Сега е известно - с ВСИЧКИ СРЕДСТВА, освен редовни армии и ядрени удари. Засега. Но руският щаб несъмнено е имал предвид и това.

И тук се налага да припомня за кой ли път нешо, за което Тръмп съобщи с недомлъвки, Русия замълча, а НИКАЙ в медиите и в блог.бг не е нито приел, нито даже коментирал.

*     *     *     *     *
Още като президент Тръмп обяви, че САЩ разполагат с "красиво оръжие за ТРИ ТРИЛИОНА долара". А целият им военен бюджет е 700 милиарда и значи, че именно ТОВА оръжие, над 4 пъти по-скъпо от бюджета, е ГВОЗДЕЯТ на американската мощ.
Може ли Русия да пропусне покрай ушите си тая новина? Още повече, че малко по-късно Тръмп спомена пред ООН, че имат оръжие толкова страшно, че дано не се наложи да го употребят. Практически с пълна сигурност може да се предвиди, че става дума за
ЕЛЕКТРОМАГНИТНО оръжие,
АБСОЛЮТНОТО оръжие, което може със скоростта на светлината да порази всяка точка на глобуса. Да порази всяка техника и всяко живо същество, да предизвика природно бедствие, обществена истерия, размирици... Известният образец на такова оръжие е ХААРП, но то работи от десетилетия и НЕПРЕМЕННО има НОВИ ПОКОЛЕНИЯ на тоя принцип.

Мълчанието на Русия след тия изявления на Тръмп, както и поемането на риска за ПЪЛНОМАЩАБЕН сблъсък със САЩ и НАТО означават, че Русия трябва да има или поне да счита че има нещо по-силно. И Путин заяви, че имат оръжие което НИКОЙ ДРУГ НЯМА.

Де да видим.

Изглежда, че след героичната капитулация на нацистите от Азов в Мариупол, започва сриване на лъжите на САЩ и тяхната марионетка, президента-комедиант Зеленски. Може скоро да видим как обикновените граждани на запада осмиват лъжите на своите водачи. Царят е гол.

От години се говори за американските био-лаборатории в пост-съветското пространство. Сега за първи път там надникна чуждо око и видя зловещите следи от подготовката за био-атака срещу Русия. Трябваше ли русите да приемат покорно това?


Тагове:   война,   Украина,


Гласувай:
7



1. krumbelosvet - Колегата 5григ: Русороби, Азов не се е предал, не лъжете!
22.05.2022 23:19
17.05 19:21 - Русороби, Азов не се е предал, не лъжете!

Постингът е бил сред най-популярни в категория в BlogПостингът е бил сред най-популярни в Blog
Тая опорка се очакваше още снощи. А всъщност просто имаше размяна на пленници.
По-добре се порадвайте на това.
Както умни хора забелязват, орките ще си се приберат в Мордор преди ленд лийза да пристигне в Украйна:)
Руската армия отстъпва и край Северодонецк след нов погром ВСУ са отбили 11 атаки в района на Луганск и са унищожили голям брой вражеска техника
Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) са успели да преминат в настъпление на две места край Северодонецк. Руските нашественици се оттеглят от селищата Горни и Сиротино, където са претърпели значителни загуби.
Това съобщи председателят на регионалната военно-гражданска администрация в Луганск Сергей Гайдай.
"Артилерийският обстрел причини щети на девет къщи в Горни и шест в Золотое. Щурмувайки общината в Горни, руснаците бяха принудени да отстъпят, както и в района на Сиротино близо до Северодонецк. Загубите на противника са многобройни", отбеляза ръководителят от региона.
Според него през деня на 16 май украинските защитници са отбили 11 атаки в района на Луганск и са унищожили голям брой вражеска техника. По-специално ВСУ са поразили зенитно-ракетната система "Toр", пет танка, шест артилерийски системи, 12 единици бойни бронирани машини и един автомобил.
Също така украинските части за противовъздушна отбрана са свалили щурмови самолети Су-25 и три безпилотни летателни апарата от типа Орлан-10 на руската армия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1968369
Постинги: 1162
Коментари: 3395
Гласове: 3577
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930