Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2019 11:22 - Как страната ни може да се пребори с грипа и други опасни инфекции
Автор: mastino Категория: Новини   
Прочетен: 1140 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 25.01.2019 12:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Уважаеми г-да от Министерство на здравеопазването (здровепогазването или псевдоболесто лечението),  Уважаеми г-н Кунчев, Вирусите вече не са голям проблем за света, но явно не и за България! Вирусите се диагностицират и лекуват успешно почти в целия свят. Защо в Република България няма в болниците нито един апарат за диагностика и лечение на вирусните инфекции при положение, че вече ги има в цял свят. В ЕС - Австрия (над 420), Германия (над 1300), Италия (над 170), Швейцария (над 350), Полша (320), България (... ) и т.н. Болно ми е като отчитат постиженията си, че през 2019 година болните били по-малко в сравнение с болните от миналата. Администрацията е задействала лекарите и поради това пациентите и народа ни е по-здрав под тяхното вещо ръководство. Фармацевтичната индустрия се осъзна и започна производството и предлагането на алтернативни, а не химически медикаменти за борба с вирусите, бактериите и др. паразити, но някои от лекарите продължават да не възприемат нуждата от обединяване и прилагане знанията на алопатичната и алтернативната медицина в полза на хората.
Лично на мен не ми е известно да има хирургично отделение, реанимация и др. отделения в която и да е часна или държавна болница в България, където да няма вътреболнична инфекция.
Без да гледаме по-далеч извън ЕС, факт е, вътребоничните вирусни и/или бактериални инфекции се отстраняват регулярно.
Защо не направят статистика, колко болни загубват живота си вследствие тази вътреболнични инфекции.
Не ми е известно, но се надявам в Министерство на здравеопазването и здравната каса (д-р Дечо Дечев) да помислят и по този въпрос!
Уважаеми д-р Кунчев, в качеството Ви на главен държавен здравен инсперктор, Ви призовавам да изискате и осигурите средства за ликвидиране на тези вътреболнични инфекции чрез съвременните технологии, а не чрез химическите препарати чрез които си мислите, че това е възможно. 
Започнете да образовате първо учениците, за да стигнете и до здравните кадри, че в основата на здравето е превенцията и профилактиката. Защо по медиите вървят толкова много реклами, а не се водят общообразователни предавания - Как сами да се грижим за здравето си чрез използване безплатните налични покрая нас методи за подобряване здравето ни като :
- запознаване на народа ни какво е това "Вълната на Шуман" и как да я използваме;
- геопатогенните зони и електромагнитните полета, там където живеем и работим - как да се предпазваме от вредните места;
- каква вода да пием;
- каква храна да консумираме (но не рекламни кампании);
- фитопрофилактика при положение, че в страната ни почти на всякъде има бъзак (черен бъз, бъзуняк и др.), и толкова други билки и т.н. 
 Затова ще гинат хора, докато нашите данъкоплатци не се вземат в ръце и явно не Ви заставят да мислите най-накрая за хората, а не за постовете, които заемате! 
Следва продължение!




Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mastino
Категория: Новини
Прочетен: 362259
Постинги: 195
Коментари: 585
Гласове: 271
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930