Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2019 21:17 - Защо българите не знаят, не подозират и не се ползват от невероятните възможности на природата в лицето на Вълната на Шуман? 1.
Автор: mastino Категория: Новини   
Прочетен: 1128 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Защо българите не знаят, не подозират и не се ползват от невероятните възможности на природата в лицето на Вълната на Шуман?

Сега ще коментирам нещо, което вероятно знаете, но не му придавате необходимото значение – и по този начин пропускате една много сериозна възможност, касаеща Вашето здраве.

Какво е вълната на Шуман (шумановия резонанс)?

Това следва да го знаят още учениците до трети клас. Обаче се оказа, че не се изучава въобще в училище, а даже и в университетите в България.

Вълната на Шуман е стояща постоянна вълна на Земята (7,83 Hz), която през последните няколко месеца взе да проиграва в границите от 7,20-8,60 Hz. За една секунда тя обикаля около 7 (седем) пъти земното кълбо.

Германски лекари начело с германския физик проф. Винфрид Ото Шуман установяват, че вълната на Шуман е идентична с честотата на сърдечния ритъм на човека, а д-р Кьониг доказва, че същата честота отговаря на алфа-ритмите на мозъка на човека.

Вълната на Шуман това е пулса на Земята. Ние се раждаме в преградките на тази вълна, живеем през целия си живот с нея и умираме с нея.

Нашите дядовци и баби се възползваха изцяло от нейното лечебно действие, защото ходеха боси или с цървули и кожени обувки от гьон (телешка кожа), като вълната е преминавала през тях и е структурирала организма им. Предците ни бяха по-здрави, по-смели, по-силни и издръжливи от съвременниците ни.

Тази вълна регулира и вкарва в биологична норма човешкия организъм след като премине през тялото ни от краката към главата.

В момента тя не е в състояние да премине през новите синтетични материали (подметките) на обувките, през строителните материали, асфалтови и други покрития. Живеейки в новите строителни бункери (съвременните градове) ние сме лишени от възможността вълната на Шуман да преминава през нас, като навремето предците ни са живеели в кирпичени къщи и са били постоянно изложени на нейното въздействие.  

При възможност всеки от нас следва да се събува бос и да се разхожда поне по 1 до 30 минути на всеки три дни особено напролет, през лятото и наесен. Вълната на Шуман е една от предпоставките за нормална дейност на оргазма ни. Тя поддържа добрата защита на нашето тяло, държи имунната ни система в норма и не позволява тя да се изтощава. Ако повече от месец не сте изложени на нейното въздействие човек става раздразнителен, изнервен, започва да губи координация, като има описани в медицинските журнали случаи когато едната половина на мозъка преустановява дейността си. Абсолютно е доказана връзката между Вълната на Шуман и епифизата (жлезата, която регулира дейността на останалите жлези с вътрешна секреция). Епифизата произвежда два от основните хормони в човека, а именно мелатонина (произвежда се основно през нощта от 24,00 – 4, 00 часа) и серотонина. При липсата на мелатонин силно страда тялото и психиката ни и липсата му води до много на брой заболявания, за които някои от лекуващите Ви дори и не подозират.




Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mastino
Категория: Новини
Прочетен: 362832
Постинги: 195
Коментари: 585
Гласове: 271
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930