Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2019 21:32 - От какво се състои човешкия организъм ? – Част втора.
Автор: mastino Категория: Новини   
Прочетен: 1825 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Какво представлява клетъчното хранене?

Клетъчното хранене е храната, от която се нуждае всяка клетка. А това, от което се нуждае клетката, вие виждате в следната информация:

Клетките се рециклират или обновяват постоянно:

Клетките на черния дроб се обновяват на всеки 3 години.

Клетките на щитовидната жлеза се обновяват на всеки 4 години.

Клетките на белия дроб се обновяват на всеки 4-5 години.

Клетките на сърцето се обновяват на всеки 15-20 години.

Клетките на мозъка се обновяват на всеки 25-30 години.

Клетките на червата се обновяват на всеки 3-5 дни.

Храната, която ядем всеки ден и това, което пием, очевидно не е това, което е нужно на нашата клетка, която трябва да функционира правилно.

Но за да преработим и извлечем от нашата храна ползите за клетките на организма ни, тялото ни харчи огромно количество енергия.

Какво да правите, питате Вие? От къде мога да получа всичко това? Първото нещо, което трябва да направите, е да нормализирате консумацията на храна и ВОДА. Трябва да се погрижите за очистването на тялото от натрупаните в него отрови.

Говорихме с Вас по-горе, че нашето тяло е способно на самовъзстановява. И това означава, че можем сами да си помогнем да бъдем здрави! Има и добри новини! Нашите клетки постоянно се обновяват и ОБРАЗОВАТ!

Към днешна дата на нашият пазар има огромно количество натурални храни, които напълно са в състояние да се справят със задачата да дадат на нашето тяло всичко необходимо, но не генномодифицираните.  

Прочитайки горното, много лекари, професори, академици (каквито си имаме в България) ще подскочат и ще кажат, не ни губете времето с „глупости“, според тях, защото това е различно от догмата в медицината, която учат преподават и изискват да се знае от новите здравни кадри и учени. Догма е твърдението, че нервните клетки и тъкан не се рециклират и не се  възпроизвеждат, а това вече е факт.

Книгата "Митове и истини за храненето" от микробиолога Йордан Стефанов е уникално произведение за „ немислещите и прости роби“ на бъдещото съвремие.  Уточнение – Всяка генно модифицирана храна проникнала в организма ни се възприема от ИМУННАТА ни СИСТЕМА като „ОПАСНО ЧУЖДО ТЯЛО“ и тя вместо да се бори с истинските паразитиращи вируси, бактерии, гъбички и др. отправя силите си за унищожаване на тези храни, несвойствени за организма и храненето ни от хиляди години.

Подробности по тази тема за в бъдеще и то подробно!

Всяка секунда в тялото ни умират „стари“ и се раждат „нови“ само – 50 млн. клетки. За какво говорим въобще - ?

Колко информация е в състояние да се запише в ядрото на всяка клетка и колко информация може да носи като цяло всяка сама за себе си … ще се изненадате !

Някой може да запита от къде имам тази информация – Отговор: - Поддържам връзка с учени, занимаващи се с изследвания на човека от ЕС и целия свят, както с такива от екипа на НАСА, САЩ, а така също и с учени от „Звездното градче“, Русия, учени работели и работещи в Китай, Южна и Северна Корея, Япония и др.

Ако прецените - използвайте и прилагайте тези знания и бъдете здрави!




Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mastino
Категория: Новини
Прочетен: 359836
Постинги: 194
Коментари: 583
Гласове: 269
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930