Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2019 17:12 - Учени твърдят, че магнитните бури могат да доведат до спиране на сърцето – защо ли?
Автор: mastino Категория: Новини   
Прочетен: 763 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Медицината, както и другите науки не изследват и не проучват влиянието върху човека на вълната на Шуман, която е свързана най-пряко с инервацията на сърцето и с алфа ритмите на мозъка. Спирането на сърцето  е напълно естествено, ако вълната на Шуман изпадне в резонанс с магнитната буря.

Това се наблюдава най-често през зимата и напролет, защото тогава хората не са усвоявали скоро вълната на Шуман. Затова непрекъснато съветвам хората да се събуват боси при топло време и при възможност да престоят поне по 1-3 минути в тревата (под която няма строителни материали), за да премине през тях вълната на Шуман (в едно с хармониците си).  Ние се раждаме и умираме в присъствието на тази честота (вълната на Шуман). Тя се грижи за нас, повече от когото и да било, защото структурира 70-75% от водното съдържание в тялото ни.

Защо ли в държавните учреждения в почти всички развити държави (ЕС, САЩ , Русия и др. страни) са инсталирани генератори на вълната на Шуман, а у нас по този въпрос не се говори и нищо не се коментира.  
В същия момент български екип от учени е разработил генератор на вълната на Шуман, който е прилаган за адаптация на космонавтите при полета им в извънземното пространство.

Докторът на медицинските науки и професор Михаил Виноградов заяви, че според световната статистика не всеки е в състояние да оцелее в магнитната буря на Земята. Това касае особено възрастните хора.

Според изследователи от Томския държавен университет (Русия), магнитните бури влияят, освен на здравето, така и на чувствата. Учените изследвали ефекта на бурите върху слуха и зрението на 60 души от различни възрасти и стигнали до заключението, че по време на силни магнитни бури тези две чувства са негативно засегнати.

„По време на проучването стана ясно, че по време на силни магнитни бури времето за реакция в проучените случаи чувствително се е удължено. С други думи, реакциите на хората към звукови или визуални сигнали бяха забавени” – уточнява физикът Юлия Афанасиева. Начинът, по който бурята засяга хората, участвали в проучването при различните заболявания, варира в зависимост от възрастта: колкото са по-възрастни, толкова по-висока е заболеваемостта. Според изследователите „забавения тип реакция“ може да повлияе на проблеми, като например увеличаване на броя на пътнотранспортните произшествия.

Освен това, друго проучване, публикувано през 2014 г. в САЩ, при което учените стигнаха до заключението, че магнитните бури са свързани с повишен риск от сърдечен пристъп.

"Повече активни сърдечни пристъпи се регистрират, когато магнитните бури са активни", заявиха в изследване новозеландските учени. Като увеличението е до 20%. Проучването се основава на 11 хиляди случая на хора, живеещи в Европа, Австралия и Нова Зеландия. "Резултатите ни изненадаха", казва един от авторите на изследването Валерий Л. Фейгин.

Изследователите обаче не са сигурни как бурите са свързани с увеличаване на спирането на сърдечната дейност, защото може би не са обърнали внимание на значението на вълната на Шуман и хармониците й за организма ни.
Кога ли и нашите лекари ще проумеят и ще започнат да прилагат в практиката си вълната на Шуман, което без съмнение би довело до намаляване сърдечните пристъпи, както и подобряване психичното здраве на българите ?




Гласувай:
5



1. radostinalassa - Аз писах за заземяването
15.05.2019 17:18
То лекува всички болести и ги профилактира. Акад. В . Трум пише, че ако болен от рак извърви бос 100 км, той ще се излекува. Земята имала статичен потенциал, който ни снабдява с необходимата енергия, която вкарва в норма електричния потенциал на клет. мембрана.
Когато медицината не ни обръща внимание, можем само да се лекуваме.
цитирай
2. mastino - Уважаема Госпожо!
15.05.2019 21:43
Заземяването е една добра процедура, но няма нищо общо с вълната на Шуман. Заземяването се прави при профилактика с определени видове дървета, камъни, метали и др.
Предполагам, че сте прочели постовете ми относно Вълната на Шуман, Всичко е информация, енергийните полета и чакри, и мн. др.
Всичко, което е природно и е полезно за хората е с десен спин на въртене, а всички изкуствени храни, химикали и др. са с ляв спин на въртене, т.е. натоварват организма ни с негативни външни въздействия.
Относно клетъчната мембрана прочетете за морфогенетичното поле - какво представлява, къде се намира, колко и каква информация носи в себе си.
Медицината обръща внимание на всеки, но зависи кой от лекуващите Ви какъв и доколко е информиран специалист и познавач на човешкото тяло. Познавам много лекари, които знаят как и по какъв начин следва да се лекуват пациентите така, че да бъдат излекувани, а не само лекувани.
Относно болният от рак - имам много уточнения,напр. - в кой стадий е заболяването, какъв тип и онкологичния процес и много други. Обещавам Ви тези дни ще споделя някои мои виждания относно онкологията, както за диагностицирането, така и за лечението на заболяването.
Важен е крайният резултат от лечението, а не как Ви лекуват.
Вие сами следва да се определите как желаете да се лекувате.
Още Авицена преди хиляди години е казал: "Ние сме трима: ти, аз (лекарят) и болестта. Чиято страна вземеш, тя ще победи!"
цитирай
3. radostinalassa - Аз не съм от болните
16.05.2019 16:02
Човешките аминокиселини са лявовъртящи. Също и въглехидратите мисля.
Всеки човек през живота си развива в себе си поне 4 - 5 пъти рак и обикновено се справя с болестта , без да знае за нея. При нормална имунна система разбира се. Така, че трябва да работим в тази насока.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mastino
Категория: Новини
Прочетен: 360102
Постинги: 194
Коментари: 583
Гласове: 269
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930