Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2019 12:02 - Какво пропускаме ние и управляващите относно здравето си?
Автор: mastino Категория: Новини   
Прочетен: 1503 Коментари: 9 Гласове:
5

Последна промяна: 09.07.2019 16:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Премиерът разпорежда ревизия на болнични листи, като не подозира, че народът ни наистина е болен. На първо място във всяко семейство има поне по един с параноя или психическо разстройство, като за онкологията вече е ясно.

Последните месеци, президентът Радев тръби за създаване на квантов и друг научен център за лечение на рак и други различни заболявания. Учени от БАН (усвоили милиони) твърдят, че направили грандиозно откритие – канабидиола (масло от канабис) лекувал рак. Не съм видял и не твърдя, че това е вярно, както и не го отричам, но всеки има глава на раменете си…

Явно някои е подвел президента, защото световно известни учени (М. Шрайбман и кол.) от Израел, САЩ и Русия още преди около 15 години са установили, че онкобелтъка отсяда за около 3-6 месеца в точно две от 46-те хромозоми на човека преди да се развие самия онкопроцес. В България дори  и от БАН не са чували за това, а да не коментираме единиците лекари, които и да знаят не разполагат с оборудването на проф. Шрайбман, което е на приблизителна цена около 40 000€. За това пък в България се внася оборудване за милиарди без да има научно обяснение за това, освен може би пазарната ниша.

Основното при раковите заболявания е превенцията, защото човек се среща през живота си минимум десет пъти с различни онкобелтъци преди да се развие даден вид рак. Ако се открие и отстрани този онкобелтък чрез силната имунна система на човека или чрез външно повлияване проблеми за в бъдеще не ще има никой от нас. В България не се интересуваме от профилактиката на раковите заболявания, защото няма кой да ни застави да я правим.

България е на първо място в света по онкология (3,88%), защото за 2017 година от общо за цял свят 9000000 (девет милиона) души, 350000-370000 са жители на България.

Чудно защо ли никой от МЗ, НПО-та, пациентските организации не повдига и не коментира тези факти.

При доказана онкология, първо играе ножа или химиотерапия и лъчетерапия. Но „умните“ онкоболни и лекуващите ги може би не подозират, че при нормално умиращи и раждащи се в организма ни за секунда 50 млн. клетки съотношението се променя. При повлияване на онкоболен за секунда мрат милиарди клетки, а се раждат дори  и по-малко от 50 милиона. Всеки от нас обменя информация с околните предмети, хора и т.н., т.е. с всичко което е на около 15 метра от нас. Това става независимо дали го искаме или не. В предишните постове съм описал как информацията, постъпила в организма на човек се трансформира в болест. Има обаче и доказани методи, чрез които това може да се ограничи или отстрани негативното външно въздействие, включително радиацията, космическите лъчения и много други. Работещите в онкологиите медицински кадри са в тази непрекъснато обременена среда, която не само ги натоварва, но и уврежда и то трайно (справка – предишните ми писания от началото на годината). Лекарите и сестрите не се обучават и не се интересуват как и по какъв начин следва да се предпазват с цел да не се озоват от страната на онкоболните.

Уверен съм, че над 95% от практикуващите лекари в България не знаят за съществуването на индивидуална и специфична антивирусна терапия. Почти никой от тях на знае всеки от пациентите му с какви вируси, бактерии, гъбички и др. паразите е населен. Те дори и за себе си не знаят какви заразоносители са, а са една от най-рисковите групи сред трудещите се, защото всички заразени отиват първо при тях и посяват инфекцията в кабинета, поликлиниката, болницата им. Не ми е известно да има болница или отделение (ОСВЕН НОВООТКРИТИТЕ) в страната ни, в които да няма вътреболнична инфекция.

Д-р Кунчев и екипът му се опитват нещо да направят в тази насока, но са изправени пред огромна бетонна стена – правят предписания, наемат се фирми за отстраняване на ВБИ, но уви траен резултат няма.

Рядко доктор е умрял от естествена смърт, като в повечето от случаите  е в резултата от професионална обремененост.

Могат ли на всеки пациент в България да се направят следните изследвания на пациентите, както е в други страни от Европа, а именно (средностатистически действителен пример от пациент в Европа):

-         Тествани са налични 4 (четири) серопита на Епщайн-бар вирус (ebv) от наличните към момента 23 (от които 13 патогенни и 7 смъртоносни);

-         Коксаки – 1,2 тип;

-         Цитомегаловирус;

-         Паротитният РНК-вирус Virus parotitidis (mumps virus);

-         Тест за активиране на Интерферона за всеки от вирусите поотделно, като се тества и последващото влияние върху далака, като се определят степента на катаболизма, киселенността и изтощаване на вагуса.

Кога ще видите такова изследване на обикновен български гражданин?

Отговорът ми е категоричен – НЕ в общата медицинска практика!

Убеден съм, че дори и на Президента и на Премиера у нас няма да им ги направят, защото има определени нездрави кадри, които ги подвеждат и заблуждават в това, че лекуват българите.

А защо е така?

Лекарите и студентите ни по медицинските специалности не се обучават и не прилагат новостите в медицината.

Д-р Феликс Блок от Станфордския университет, който през 1952 г. заедно с Едуард Пърсел спечелиха Нобеловата награда за физика и медицина за откриването на ядрено-магнитен резонанс.

Лично според мен закупуването на свръхскъпа апаратура от рода на магнитно-резонансната томография за десетки милиони е нерентабилно и излишно за „такава богата държава“ като България. Освен това с ПЕТ скенера могат да се регистрират обемни изменения и то без да може се уточни първопричината, т.е. произхода, клетъчните изменения, развитието и да се прогнозира в бъдеще какво да се очаква. 

За пореден път ще повторя – човек се състои от множество клетки (около 40-80 трилиона). Всяка от тези клетки съдържа 1,5 гигабайта от нашия генетичен код, а в морфогенетичното поле - не коментирам. По този начин един човек съхранява в себе си около 60-120 секстибайта (1 секстибайт = 1024 екзабайта = 1 180 591 620 717 411 303 424 байта) информация. Това е невероятно голям обем данни. Според световни научни центрове и лаборатории, през 2020 г. количеството информация, съхранявана в световен мащаб, едва ли ще достигне 40 секстибайта. Сега можете да разберете колко информация е записана и се носи от всеки от нас, т.е. във всеки един от нас, т.е. човека. Според американската IDC (International Data Corporation) обемът на базата данни в световен мащаб се очаква да се увеличи 44 пъти за периода 2009 г. – 2020 г. и да достигне огромните 35.2 зетабайта/секстибайта (1800 милиарда гигабайта). Въпреки, че за 75% от информацията в цифровия свят са отговорни хората, 80% от тези данни в някакъв етап от дигиталния им живот се дължат на организациите.

Има доказали се и сертифицирани апаратни комплекси (около 50 000€) и методики за диагностика и терапия в ЕС, които могат да се използват от всеки лекар на територията на страната ни. За стойността на един ПЕТ скенер могат да се закупят над 100 такива апаратури и да се обучат над 200 доктори, с цел българските лекари да:

-         Поставят точна диагноза с почти абсолютна точност, включително откриване на първопричината за всяко заболяване;

-         Да се тестват изписваните на пациентите медикаменти, процедури и манипулации за това дали ще са ефективни за всеки отделен индивид, дали ще са му поносими, какъв ще  ефекта от тях и след какъв срок да се очаква резултата от тях;

-         Да определят инфекциозните и неинфекциозните причинители и незабавно да се определят антибиотиците (вместо да се чака 3-5 дни за антибиотикограма) или други медикаменти, включително и да се правят физиотерапевтични процедури с цел бързо повлияване състоянието на пациента;

-         Да тестват съвместимостта между мъж и жена, включително и определяне вероятността за създаване на здраво или не поколение, какви действия трябва да предприемат с цел прочистване на организмите си преди зачеването на бъдещата си рожба;

-         Да се получава предварителния отговор за всякакъв вид външно или вътрешно въздействие върху всеки отделен организъм, включително дали пациента е алергичен, дали има непоносимост към даден вид въздействие …  и много други … ;

-         Да се икономисват средства на „Здравната каса“ или да се насочват за по-нужни направления;

Който от пациентите или лекарите след направените тестове с тази горе цитирана апаратура се съмнява – могат да си пуснат контролни изследвания по традиционните методи с цел потвърждение на първичните тестове. Всички от лекарската гилдия ще останат приятно изненадани от резултатите и ще прилагат този тип диагностика и лечение върху близките си.

Много от лекарите ще се уверят, че заболяванията на човешкия организъм се проявяват седмици и дори месеци на информационно ниво преди да се проявят клиничните им изменения и да могат да се регистрират по сега прилаганите и използвани от традиционната медицина апаратури и методики.




Гласувай:
5


Вълнообразно


1. radostinalassa - У нас постоянно се появяват ракови клетки,..
09.07.2019 15:37
които се унищожават от имунната система. Даже и болния да се лекува от рак, ако лечението потисне имунитета му, както става той няма шанс да оздравее. Защото ако няма здрава имунна система, новите ракови клетки, които непрекъснато се появяват ще го довършат . Лечението чрез химио - и радиотерапия намалява левкоцитите и болните нямат шанс.
цитирай
2. morskipesni - А кой е др. Кунчев?
09.07.2019 16:04
С каква методика работи, ако знаете нещо. Благодаря.
цитирай
3. mastino - До: morskipesni
09.07.2019 16:38
Попитайте лично Доц. д-р, д.м. Ангел Кунчев - Главен държавен здравен инспектор, завършил през 1985 г. - Медицински институт, Пловдив по каква методика работи.
Факт е, че почти няма операционна или реанимация в България, в която да няма ВБИ.
Особено РНК-вирусите(бавнодайстващите, ретро-) и тези от херпесната група са толкова разпространени, че СЗО коментира, че те са си развили изкуствен интелект и едва ли не управляват жизнените ни функции. Всеки от нас вече максимум до третата си година е заразен с тях, но зависи с кой серотип от тях. От там се определя и последващия ви начин на живот.
Не ми е известно колко от лекарите в България знаят за микро-стволовите клетки, които съвместно с 22 аминокиселини обикалят из човешкото тяло и се грижат за неговото здравословно състояние.
Попитайте сватбените агенти, писатели и спортисти - Ади и Милен Цанови как да оцелявате в съвременния ни свят.
Те може да са ви по-полезни от мен.
Успех!
цитирай
4. radostinalassa - mastino
09.07.2019 18:52
Чувала съм от левашов, че в миналото родилните домове се разрушавали на 10 години и се строели нови. Защото те така се препълвали със стафилококи, че нищо не можело да ги унищожи. Това важи за всички болници.
цитирай
5. mastino - До : radostinalassa
09.07.2019 22:29
Напълно сте права!
Както и във Франция, Германия, Австрия голяма част от болниците се строят на павилионен принцип. Едно отделение - един павилион и то за срок рядко повече от две години. В новото отделение - напълно ново и най-съвременно оборудване. След примерно две години всичко се бракува и тогава се появяват такива като нас, които получават спонсорства или купуват и ни продават втора ръка оборудване, каквото си нямаме у нас и т.н.
Изобщо нас в ЕС ни имат и като хора - втора ръка, защото сме прославени с не толкова образованите си там представители.
цитирай
6. kolevdobri - Приятел
09.07.2019 23:28
mastino написа:
Попитайте лично Доц. д-р, д.м. Ангел Кунчев - Главен държавен здравен инспектор, завършил през 1985 г. - Медицински институт, Пловдив по каква методика работи.
Факт е, че почти няма операционна или реанимация в България, в която да няма ВБИ.
Особено РНК-вирусите(бавнодайстващите, ретро-) и тези от херпесната група са толкова разпространени, че СЗО коментира, че те са си развили изкуствен интелект и едва ли не управляват жизнените ни функции. Всеки от нас вече максимум до третата си година е заразен с тях, но зависи с кой серотип от тях. От там се определя и последващия ви начин на живот.
Не ми е известно колко от лекарите в България знаят за микро-стволовите клетки, които съвместно с 22 аминокиселини обикалят из човешкото тяло и се грижат за неговото здравословно състояние.
Попитайте сватбените агенти, писатели и спортисти - Ади и Милен Цанови как да оцелявате в съвременния ни свят.
Те може да са ви по-полезни от мен.
Успех!


Не го приемай лично. Той просто пита, кой е д-р Кунчев и по каква методика работи. Само не разбрах, методика за диагностициране на вируси, бактерии, гъбички и т.н. или методика за тяхното лечение, защото ми се струва, че работи само по първата част. По втората част, алопатичната медицина е почти безсилна. Иначе щяхте да чуете за някаква програма за профилактика на населението срещу вируси и бактерии. Обикновено съветите оттам са, мийте си ръцете или изобщо спазвайте хигиена и "дънкайте" антибиотици. Ама как действат, дали действат, дали не пречат повече, отколкото помагат - това са въпроси, по които алопатичната медицина предпочита да не говори. Иначе как ще върви оборота в аптеките. Какво ще стане с милиарда, който НЗОК плаща всяка година за илачи? И всичките едни скъпи, та скъпи. И на никой не му пука, че никой раково болен, не се е излекувал с илачите от аптеката.
цитирай
7. morskipesni - Няма такива "апарати" в Германия, където работя от 2007 г.
10.07.2019 09:39
Има опити парамедицината да заеме ПАЗАРНО ПРОСТРАНСТВО, но в нормалните страни са смехотворни, докато в колониите от булгаристански тип все по-успешни.
цитирай
8. mastino - До : morskipesni
10.07.2019 12:02
Радвам се, че не сте у нас и ви липсват 7-8 клас по физика и медицинското образование, защото без да сте прочели давате констатации. - апаратурата е на Паул Шмид.
Методът на Р. Фол е награден от Ватикана с единствения медал "за борба с болестите на страдащото човечество". Паул Шмид и Фол са германци по произход, но забравих - вие сте от България.
Internationaler Kongress zu Autismus-Spektrum-Storungen
Die Paul-Schmidt-Akademie veranstaltet am 4. Mai 2019 von 09:00 Uhr bis 16:30 Uhr im Sheraton Hotel des Frankfurter Flughafens einen internationalen Kongress zu Autismus-Spektrum-Storungen.
Die Anzahl der Kinder mit diagnostizierten Autismus-Spektrum-Storungen hat in den letzten Jahren deutlich zugenommen.
Folgt man der grundlegenden Annahme der konventionellen Medizin, dass Autismus eine angeborene genetische Entwicklungsstorung sei, dann ist die steigende Anzahl der erkrankten Kinder nicht zu erkloren.
Auswertungen jüngster wissenschaftlicher Studien beschreiben neue Erklärungsansätze für die Entstehung von Autismus-Spektrum-Störungen:
• Nahrungsmittelunverträglichkeiten

• Schwermetallbelastungen

• Steigende Belastung durch elektromagnetische Felder und DECT Telefone
• gestörtes Darmmilieu / Immunabwehr
Der ursachenorientierte Ansatz der Bioresonanz nach Paul Schmidt kann besonders im Bereich von diagnostizierten Autismus-Spektrum-Störungen jedem Therapeuten konkrete Hilfestellungen im Bereich der Diagnostik und Harmonisierung geben.
Ein internationaler Kongress bietet die ideale Plattform, den Austausch zwischen erfahrenen Therapeuten bezüglich Patienten mit Autismus-Spektrum-Störungen zu ermöglichen.
Namhafte Ärzte und Heilpraktiker aus Schweden, Jordanien, Hongkong und USA werden zum Kongress erwartet, alle Vorträge werden simultan ins Deutsche übersetzt.
INFO: Die Tagungsgetränke und das Mittagessen sind im Kongresspreis enthalten. Notwendige Übernachtungen buchen Sie bitte in Eigenregie.
Уточнение - стойте и се лекувайте в Германия при когото и по начин, по-който желаете.
цитирай
9. mastino - До: morskipesni
10.07.2019 12:21
Незнанието не ви оправдава за да твърдите неистини.
Съжалявам, че Германия е пропуснала факта да ви поиска разрешение и съгласието ви за регистрация на цяла Академия и през миналата година сертифицира новия апарат на Паул Шмид по последните изисквания на ЕС.
Освен това застрахователни компании в Германия са подписали над 7000000 (седем милиона) договора с лица, които не се лекуват по традиционната медицина. Ех, как са пропуснали да Ви питат - българина в Германия.
Германия е на едно от първите места в света по заболели от агранулоцитоза (над 15% от населението) и затова прокараха закон, че антибиотици се изписват след 3-5 членна ЛКК особено за деца.
Там професорите като влязат в зала, където има източноевропейци - питат : "Защо ми мирише на мърша?" А нашите българи им свалят звезди и им се хилят насреща.
Помолих Ви, да прочетете изложеното от мен от началото на тази година, а да не спорите с мен за абсолютни глупости.
Не може да давате констатации за възприети в цял свят разработени от германците методи и методология.
Не ви подобава да отхвърляте доказали се в годините постижения.
Прочетете от какво се състои заобикалящия ни свят, човешкото тяло и "Всичко е информация" и др.
Ако продължавате да твърдите глупости, оставаме с впечатление, че сте платено тролче.
Ще ви отговарям само на конструктивни въпроси, а не и на глупави констатации.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mastino
Категория: Новини
Прочетен: 352188
Постинги: 194
Коментари: 583
Гласове: 269
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031