Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2020 12:46 - Какви са част от последствията, причинени от SARS-CoV-2?
Автор: mastino Категория: Новини   
Прочетен: 1198 Коментари: 5 Гласове:
3

Последна промяна: 03.12.2020 00:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Неврофизиолозите от Имперския колеж в Лондон са установили неврологични проблеми и влошаване на умствените способности при хора, прекарали новия тип коронавирус SARS-CoV-2. В хода на проучването са изследвани над 84 хиляди британци, като получените данни показват, че инфекцията е оказала отрицателно въздействие върху способността им да разбират определен текст и значението на думите, както и да решават задачи  и да разрешават проблеми.

Освен това е доказано, че при заболелите и излекувани деца (момченцата) има данни за увреждане на сперматогенезата, което недвусмислено ща даде отражение върху създаването на нормални бъдещи поколения.

Защо в Китай (1,415 млрд. души) няма новозаразени със SARS-CoV-2, които рядко надхвърлят десетина на ден след началото на май 2020 година? Няма ли връзка с начина на диагностика и лечение? Има ли значение държавната политика при ограничаване развитието на SARS-CoV-2? – Отговорите оставям за Вас!

Почти същото се отнася и за Япония (около 125,8 млн. души), като там се обявяват няколко стотици на ден, рядко хиляди. Няма ли връзка с факта, че в тази страна се заплаща на лекарите за да не боледуват пациентите им. – Отговорите оставям за Вас!

Познайте каква апаратура използват в Китай и Япония за да диагностицират и лекуват пациентите си?

В ранните етапи на развитие на медицината (отпреди хилядолетия) са се приели като основополагащи следните постулати:

1.     "Да не вреди";

2.     "Необходимо е да се лекува пациента, а не болестта";

3.     "По-лесно е да се предотврати, отколкото да се лекува“;

4.     "Бъдещето принадлежи на превантивна медицина" и др.

Какво става и накъде ни тласка, и насочва настоящата медицина ?

Колко ли от лекарите ни са чували, че върху всеки организъм може да се коригира генома ни с цел да се отстраняват различни повреди,  дори и да се блокират наследствени заболявания?

Още от 1995 година съществуват такива апаратури, разработени и пригодени за работа от доктори, но у нас не се изучават и прилагат.  Използването им противоречи на остарелите и действащи към момента наложени ни догми, на които се подчинява медицината към момента. Толкова замаяни, незаинтересовани и психически обременени пациенти надали е имало дори и в миналото.

При профилактиката на едва ли не най-еволюционно развития към момента вирус SARS-CoV-2 се предлагат и приемат мерки, които са прилагали преди хилядолетия – изолация, ограничения и … .

При наличие на възможности за реална превенция и профилактика, съществуващи в България от над половин година, те не се прилагат, та дори и не се разглеждат от лекуващите.

Здравните кадри и други лица от първа линия са като пушечно месо, а взеха и да оредяват, както лекари, сестри, санитари, обслужващ персонал и други лица.

В същия момент има апаратура, която е в състояние да тества  на 100% наличието на SARS-CoV-2 и то още при проникването му до часове в организма на човек и да му повлияе, но продължава да не се прилага.

В същият момент, учените хабилитирани лица пропагандират и съветват пациентите – като се заразите, изчаквайте 3-7 дни за да се развие клиничната картина, т.е. да се разболеете, разпространявайте вируса и заразявайте другите покрай Вас и едва тогава се подложете на тестване.

Те, такова чудо не се надявахме да доживеем в медицината.




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. olivie - .I.
29.10.2020 12:52
.I.
цитирай
2. radostinalassa - Целта не е да се лекуват хората...
29.10.2020 13:46
а да се продават ваксини и то многократно, поради изменчивостта на вируса. Стигна се до този вариант, защото спада продажбата на лекарствата и фармкомпаниите губят милиарди.
цитирай
3. germantiger - а не ве
29.10.2020 17:51
другарите от китай умеят да правят вируси

защото всичко друго китайско се скапва след седмица и е боклук
цитирай
4. radostinalassa - Та кой може да изхрани милиарди китайци?
30.10.2020 18:24
Те ядат кученца, прилепи , змии.Уж им дават да имат по 1 дете, а те си правили ин витро по две или три.
цитирай
5. kolevdobri - Приказките за...
07.11.2020 10:06
radostinalassa написа:
Те ядат кученца, прилепи , змии.Уж им дават да имат по 1 дете, а те си правили ин витро по две или три.

...кучета, прилепи, змии и т.н., са за широката публика. Ние сме "тясна " публика. Ние не вярваме на глупости. Усилено върви процес на ускорена трансформация по лабораторен или просто казано, по изкуствен начин, на нашата ДНК. Дали да изречем божиите слова, преди разпятието - Прости им Господи, те не знаят какво вършат, или да им теглим една Анатема на всички, които си мислят, че могат да "чоплят" в нас, както правят с лабораторните мишки.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mastino
Категория: Новини
Прочетен: 352430
Постинги: 194
Коментари: 583
Гласове: 269
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031