Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2020 16:12 - Защо не се открива SARS-CoV-2 след проникването в тялото ни, а едва след като настъпят трайните (в някои случаи невъзвратими) увреждания?
Автор: mastino Категория: Новини   
Прочетен: 1243 Коментари: 7 Гласове:
5

Последна промяна: 02.12.2020 09:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Този РНК коронавирус по подобие на някои ракови клетки заблуждава имунната ни система, като използва камуфлажен прийом. SARS-CoV-2 се увива с „приятелски“ белтъци и така подмамват имунните клетки да го възприемат като, че е с нормален човешки произход, за да не го атакуват и унищожат. Чрез тази техника, SARS-CoV-2 става невидим за имунната ни система и успява да избегне унищожението.
Скривайки се като терористи в оживена тълпа от обикновени граждани, тези маскирани РНК коронавируси имат възможността да се репликират и да станат опасни. Повтаряме, че този вирус се размножава 270 пъти по-бързо от всички останали свои събратя, като от една единица за 24 часа се появяват около 3 000 000 (три милиона) негови събратя. Поради тази причина е трудно производството на IgG, та дори изчезват и IgM. Няма как да се изградят траен клетъчен или хуморален иммунитет поради бързата му мутация в организма ни.
Затова не възприемаме идеята, че създадена обща ваксина за всички народи и нации ще  е ефективна срещу него. Според нас, единствената ефективна и реално действаща ваксина ще е индивидуалната за всеки пациент, съобразно неговите особености, състоянието на реалните му седем защитни системи и  увреждания.

Възниква въпросът може ли на SARS-CoV-2 да му се свали  тази белтъчна камуфлажна обвивка? Отговорът е даден от учени от две големи страни – категорично Да!

Един полезен и простичък витамин е в състояние да изложи наяве пред имунната система този коронавирус и тя чрез своите войници да го унищожи.

Още преди пет месеца ги обявихме официално на пресконференция пред журналисти в БТА, обаче резултатът е видим и до днес – явно нито журналистите, нито лекарите-специалисти ги интересуват тези факти. Вярно, че журналистите не бяха с медицински познания и не разбраха същността на тази среща от 03.07.2020 г.  

Една от основните грешки (според нас) бе, че правителството не проведе консултации със знаещи и разбиращи проблема на настоящата пандемия, а се довери на наши и други учени, които не поглеждат встрани от усвоеното от тях преди десетки години. Никой не коментира, че SARS-CoV-2 има в себе си ген (генома му бе разгадан още на 6 януари 2020 г.), който спомага след попадането на вируса в организма ни, той да се скрие от имунната ни система.
Как и къде си навлича камуфлажния костюм този вирус в организма ни, сме го описали преди това.
Има доказани методи, които са в състояние да установят наличието на SARS-CoV-2 в организма на всеки пациент до минути от инфектирането му, а не след 5-14 дни след това с PCR тест.

Провели сме множество срещи и разговори по гореизложеното, но … разбиране все още за в момента в България няма, освен с ръководни медицински университетски кадри от Стара Загора, Пловдив и др. в Бургас.

Има възможност  за реална превенция срещу този вирус и разработена индивидуална ваксина за всеки пациент. За съжаление не се предприеха изследвания, по установените от нас реални факти  и резултати.

За в бъдеще, България може да стане единствената страна, която първа да използва тези придобивки (за целия си народ) и то без да заплаща предварително обречени на забрава медикаменти, ваксини и др.




Гласувай:
5



1. radostinalassa - Аз знам как организмът ни...
29.11.2020 17:22
може да разпознае такива клетки. Както напр. раковите стволови клетки.
цитирай
2. krumbelosvet - Г-н mastino, явно сте лекар, биолог или микробиолог
30.11.2020 20:37
Толкова ли е трудно да намерите съмишленици и ПО-ВИСОКА подкрепа, ако имате сериозни научни и опитни аргументи? Или има могъща СЪПРОТИВА срещу ефикасни действия?
Желая ви успех. И здраве.
цитирай
3. mastino - До - krumbelosvet
30.11.2020 23:40
Оставям Вие да прецените, но подкрепа имаше от специалистите и учените от ПРОВИНЦИЯТА. Също огромен интерес от най-големите държави от чужбина от три континента, но ...
Ваксината от "Модерна" е най-близо до истината към момента, според нас.
Още по-близко и особен "БУМ" ще е ваксината на проф. Наталия Фройнд и проф. Джонатан Гаршони от Израел, към която е вперил очи целия научен свят - според учени от Азия.
Бъдещето, според нас, ще е единствено и само на индивидуалната ваксина, съобразена с личните за всеки от нас наследствени и придобити заболявания и повреди на организма ни.
Фармацевтичните фирми няма да фалират, защото организмът ни получава много увреждания по време на съзнателния си живот, като всяка негова от трилионите клетки претърпява около 70000 повреди или мутации.
Проф. Мичио Каку и други 200 учени от цял свят предричат, че в 2025 г. информационната медицина ще е основната практикуваща се по света.
Много хора в България се диагностицират и лекуват, като всеки медикамент, който приемат им се тества за ефективност, поносимост и дозировка.
цитирай
4. kolevdobri - Страх ги е.
01.12.2020 15:39
krumbelosvet написа:
Толкова ли е трудно да намерите съмишленици и ПО-ВИСОКА подкрепа, ако имате сериозни научни и опитни аргументи? Или има могъща СЪПРОТИВА срещу ефикасни действия?
Желая ви успех. И здраве.

Тези, които управляват системата ги е страх от нещо, което те не са учили в университетите. А когато им кажеш, че са хванали грешния път и вместо да лекуват хората служат на Мамона и Дявола, те не могат да го разберат. Така е устроен човек. Всички вече знаят кой е Ленин - един пасивен сифилистичен, калмикски педераст, сатрап и русомразец, на съвестта на който лежат милиони погубени животи. Но той продължава да си лежи в центъра на Москва, а хиляди паметници продължават да стърчат в центровете на руските градове. Защо е така? Представяте ли си, милиони хора са живели с тази илюзия, че този човек е ГОЛЯМА работа, а истината е, че е един БОКЛУК. Така се осмисля и жалкият живот на тези хора, които са живели с тази лъжа. С докторите и същото. Представяте ли си, да учат 6 години и да специализират още 6 и когато трябва да правят пари от тези си усилия, някой да им каже, ЧЕ СА СБЪРКАЛИ ПЪТЯ И ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНАТ НАЗАД И ДА ХВАНАТ ПРАВИЛНИЯ ПЪТ - ПЪТЯТ, КОЙТО НЕ ПРОТИВОРЕЧИ НА ПРИРОДНИТЕ ЗАКОНИ. САМО ЛИЦЕМЕРИ МОГАТ ДА СЕ КЪЛНАТ В ХИПОКРАТ, А ДА ПРАВЯТ ТОЧНО ОБРАТНОТО НА ОНОВА, КОЕТО ТОЙ КАЗВА. ТАКИВА ЗА ЖАЛОСТ СА ДОКТОРИТЕ ПО СВЕТА. ОФИЦИАЛНИТЕ, РАЗБИРА СЕ. ТОВА Е МОНОПОЛЪТ ЗА КОЙТО ГОВОРЯ. МОНОПОЛЪТ НА ГЛУПОСТТА.
цитирай
5. radostinalassa - Докторите също трябва да ядат, нали?
04.12.2020 22:10
Нутрициолозите също, те рекламират природни лекарства, но преди това изнасят отлични лекции.
цитирай
6. krumbelosvet - Бе Колевдобри бе,
09.12.2020 06:12
Не мое ли без МАНИЯТА си фашизоидна да обсъждаш поне вирусите?
Постоянно се доказваш като манияк.
цитирай
7. kolevdobri - Толкова ли си тъп, че да не разбереш посланието?
25.12.2020 21:33
krumbelosvet написа:
Не мое ли без МАНИЯТА си фашизоидна да обсъждаш поне вирусите?
Постоянно се доказваш като манияк.

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mastino
Категория: Новини
Прочетен: 352133
Постинги: 194
Коментари: 583
Гласове: 269
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031