Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2020 20:30 - Какво не знаят, не подозират и не изискват пациентите при лечението си?
Автор: mastino Категория: Новини   
Прочетен: 1731 Коментари: 12 Гласове:
5

Последна промяна: 28.12.2020 01:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Почти никой от лекарите в България не е чувал за ИЗПРЕВАРВАЩОТО отразяване на действителността от организма ни. Всеки медикамент може да се тества индивидуално на всеки пациент в зависимост от неговите лични генетични и физиологични характеристики преди да му се изпише с цел определяне ефекта от бъдещото му лечение.

Организмът на човека е съвършена система с идеален механизъм за самолечение.

Малко от лекуващите ни изучават и осъзнават съвършенството на човешкия организъм, защото не е включено в образователните програми. Медицинските университети, включват в плановете си за обучение това, което предложат на Министерството на образованието и Министерството на здравеопазването. 

Именно поради този факт, това не се използва в полза на профилактиката, диагностиката и лечението на пациентите.   

Да вземем за пример медикаментозното тестване.

Под медикаментозно тестване (МТ) се разбира всяка процедура, с помощта на която в реално време се определят както непосредствените, така и дългосрочните резултати на този или друг начин на терапевтичното въздействие на алопатичните, хомеопатичните препарати или други методи.

Европейската история за изследването на МТ има източници, заложени в радиалната пулсодиагностика, въведена в европейската медицина през 1930-1940 г. от Сулие дьо Моран (George Souliй de Morant).

Д-р Де Ла Фюи - De La Fuy е конструирал първия прибор за диагностика и лечение по акупунктурните точки и използва за обозначаване на метода с термина електроакупунктура. Този факт обаче не е получил широка известност.

Де Ла Фуи умира през 1956 г. и започнатата от него работа е продължена от такива изследователи като:

-          Ниобе, които е установил, че китайските акупунктурни точки имат по-малко съпротивление при работа с  постоянен ток, отколкото заобикалящите ги тъкани;

-         Шмидт - Schmidt, който установява връзка между електрическата проводимост в определени точки и патологичните изменения в органите, свързани с тях. 

Между другото, именно Шмидт за пръв път открива феномена на „падането на стрелата“ (описан подробно от Рейнхард Фол и използван в практика). През 1953 г. той докладва за резултатите от своите изследвания на среща по експериментална медицина, в доклада „Измерване вегетативните потенциали в точките на меридианите“.       

Впоследствие, през 1954 г. д-р Рейнхард Фол, в хода на съвместни изследвания с М. Glaser-Turk, забелязва, че случайният контакт на пациента с лекарството значително променя показанията в биологично активните точки (БАТ), което е регистрирано от електропунктурния му диагностичен апарат. Резултатите, получени от   д-р Р. Фол и неговите колеги, положили основата на този нов метод за МТ, основавайки се на регистриране на предварителния отговор на организма на пациента към тестваното лекарство под формата на промяна в електрическата проводимост на акупунктурните точки. Важен e приноса на д-р Рейнхард Фол и неговите съавтори за развитието на концепцията за тестването на медикаментите. Това е послужило като основа на хипотезата за електромагнитната природа на сигнала, въведен в организма на пациента в процеса на медикаментозното тестване. Предполага се, че специфичността на този сигнал може да се обясни с неговите спектрални характеристики, включително неговата честота. Затова доста бързо се е наложила практиката за тестване не на самите лекарства, а по-скоро на снетите от тях „вълнови характеристики“ и записани на специални, удобни за изследването носители или устройства. В този случай, когато се провежда тестване на медикаментите, се изследва прогнозата за резултата от реакцията на човека към външния контролен сигнал (лекарството).

В съвременната практика за тестване на медикаменти като контролен управляващ сигнал се използват: лекарства, информационни препарати, електромагнитни колебания, сигнали на устройства за съхранение на характеристиките на самите препарати.

През 1962-1969 г., независимо от изследванията на Жорж Сулие дьо Моран и Рейнхард Фол, руският учен Петр Кузьмич Анохин е разработил концепцията за „предварително отразяване на действителността”, в съответствие с която организмът прогнозира или предвижда възможни промени в своето бъдеще и осъществява предпазна адаптация към тях. Това на практика означава, че всеки от нас дава предварителен отговор на въпроса как ще ни действа даден медикамент, процедура или друго въздействие.

В светлината на тази концепция е възможно да се направи строго обосновка за приложимостта на медикаментозно тестване (МТ). Предварителната реакция на организма към тестваното лекарство при провеждане на тестването на медикаментите в рамките на концепцията на П.К. Анохин се разглежда като „предварително отражение“ на реакцията на адаптация и/или поносимостта на организма към този медикамент.

Под водещия отговор тук се разбира възникващата в процеса на тестване реакцията на организма, осъществяваща  изпреварващо представяне на състоянието му, което трябва да настъпи по-късно – в процеса на терапия с този медикамент или дори след проведения с него цял курс на лечение. По този начин всички наши лекари и фармацевти ще са уверени и ще знаят предварително, че даденото Ви от тях лекарство:

-         Ще Ви действа и ще се повлияете положително от него, а няма само да натоварва организма Ви без да има смисъл от прилагането му;

-         Е ефективно лично и само за Вас, т.е. ще Ви излекува;

-         Че нямате непоносимост към него и не сте алергични към него;

-         Ще Ви действа точно с тази тествана и предписана Ви от тях индивидуална дозировка;

-         Ще Ви излекува след толкова дни, като ефективността от ползването му ще почувствате след определения при тестването срок ;

Важен принос за развитието на медикаментозно тестване (МТ) в световната медицинска практика има Центърът за интелектуални медицински системи "ИМЕДИС" – Москва, Русия. Той успя да създаде научна школа, която да изучава проблемите и въпросите на информационната медицина. Благодарение на огромния брой изследвания, потвърждаващи както диагностичната, така и клиничната ефективност на Медикаментозното тестване (МТ) се разшири обхвата на МТ.

Използването на концепцията за „изпреварващото отразяване“ позволи не само да се определи „най-подходящата“ лекарствена терапия, но и да се оцени първоначалното изходното състояние на организма. Това даде възможност така също и да се симулира и оцени влиянието на различните способи за терапевтично въздействие, като по този начин се позволи провеждането и на проучвателни неувреждащи организма на човека изследвания.

Методите на биорезонансната терапия значително разшириха възможностите за електропунктурното медикаментозно тестване (МТ), като добавиха поне 3 нови направления:

1.     Индивидуално потенциране на медикаменти, в резултат на което на пациентът е избран като сигнал за потенцията на хомеопатичното лекарство, такова което не е включено в поредицата от стандартно произвежданите потенции.

2.     Тестване на контролния управляващ сигнал (лекарства), например такива, които пациентът е приемал дълго време, което позволява да се повиши точността на диагностиката. По този начин се избягва предозирането и/или смяната начина на лечение.

3.     Създаване на контролни сигнали с избран спектър от въздействия с цел установяване ефективността върху пациента по избраните меридиани, като по този начин значително се намалява риска от странични ефекти. Почти няма медикамент, за които да не са указани неговите странични действия или противопоказания, което е характерно за редица лекарства.  Така при МТ, пациентът не влиза в абсолютно никакъв контакт с медикамента, а само с неговата честота.

Организмът ни може и дава информация на вече създадени и използвани по света апаратно-програмни комплекси какво е здравословното му състояние към момента, каква е генетичната му обремененост, кой паразит (вирус, бактерия, гъбички и др.) е активен и кой е пасивен. Ако медицинските кадри са обучени и образовани, съгласно новостите в науката към момента, болестите на народа ни биха били в пъти по-малко.

Лекарите нямаше да изпадат в такива неловки ситуации,  както в момента. На студентите по медицина се преподава и се твърди, че вирусите не се лекуват, което не отговаря на истината.

Още на 2-10 минута от прегледа, щяха да уззнаят, ако пациента е с възпаление, какъв и кой е причинителя, вместо да го препращат на всякакъв род изследвания без да могат накрая да установят първопричината на заболяването.

Например:

1.     Вместо да се узнае незабавно бактериалния причинител на дадено  заболяване и да се тества и назначи правилният начин на лечение, пациентът тръгва по лаборатории, кабинети и т.н. да сее инфекции и заразява нищо не подозиращи хора. Тази пациенти са герои, ако успеят да се излекуват впоследствие, защото са минали през едни напълно излишни разходки и то благодарение на интелекта на организма си.

2.     Над 90% всеки от нас още до третата си година е заразен с няколко вируси - Епщайн-Бар (EBV), Коксаки и др. които остават в тялото ни и при удобен момент стартират дадено заболяване. Почти никой от лекарите ни, не знае, че Епщайн-Бар (EBV) е познат до 2017 г. в 23 серотипа (13 патогенни, от които 7 смъртоносни) и може да мечтае да узнае горното след като изпрати пациента до десетки лаборатории. В повечето случаи изследванията са безсмислени, освен ако не се извърши вегеторезонансно тестване (ВРТ) на д-р Шимел и по варианта на Им…с.

3.     Освен това всеки назначен медикамент щеше да е ясно как индивидуално действа на всеки пациент съобразно неговото настоящо състояние, в едно с патологичните му обременености, в каква дозировка следва да се изпише, за колко време. В момента лекарствата се изписват почти на сляпо на всеки пациент.  Лекарят няма време и няма как да знае дали пациентът му е алергичен към някоя от съставките или не     

Разумът или Изкуственият интелект на организма ни е толкова съвършен, че е в състояние да предизвика такива състояния в организма ни, за които не сте чували, каквито даже не сте подозирали, че е възможно да се случат. Например при наличие на онкология, организмът ни включва всички защитни сили, като се започне от имунната, ендокринната, информационната и др. системи. Стига се дотам, че започва да излъчва сигнал, че мъжкото тяло е с женски органи, а женският индивид е с мъжки органи. Това му действие е предназначено към онкоинтелекта, за да го информира, че онкобелтъка (първичната структура за стартиране на рака) е попаднал в друго тяло, а не в това, за което е предназначен. По този начин цели да го стресира (разконцентрира) и дава възможност на собствените си защитни сили да го ограничат временно или да го победят. 

Факт е, че в момента с методите на настоящата медицина можем да разчетем една минимална част от информацията на заобикалящият ни свят, но само до нивото на нашите познания, които (според нас) са може би колкото една нищожна частица от Великата китайска стена.

За съжаление малко хора осъзнават и знаят как са устроени организма ни и заобикалящия ни свят, как функционират, с какви възможности разполагат и на какво са способни. 

Някои продължават да възприемат човека като къс дърво и смятат, че е нормално да го режат, дялат и обработват както си решат за да го направят по-представителен и по-красив. Тук не следва да изключваме и медицината като цяло, в едно с всичко, което влияе и на човешкия организъм като храна, облекло и всякакви други външни въздействия – лъчения, заобикалящи ни предмети и живи организми и т.н.




Гласувай:
5


Вълнообразно


1. kolevdobri - Къде сте ве докторите?
27.12.2020 20:56
Хайде прочетете тази статия и коментирайте, ако можете. Ама как да го коментирате, като това не сте го учили в университетите. А вие с лека ръка отричате всичко, което е непознато за вас. БЯГАТЕ ОТ ЗНАНИЯТА КАТО ОТ ЧУМА, НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ НЕЩО ПРАВИЛНО ДА НАУЧИТЕ В ЛЕКАРСКАТА СИ ПРАКТИКА.

Поздравления за статията.
цитирай
2. olivie - престанете да си правите мезе с медицината
28.12.2020 12:00
Не отричам горното в голямата му част, НО: Ние учим нещата по друг начин - на психично ниво - че има психо-соматични и сомато-психични заболяавания. Освен това изнесеното е "груб материализъм", защото се основава единствено и търси само физични доказателства. Дори и аз, учил при системата на соца съм изумен. От което следва логичния въпрос "Кой сте Вие д-р Зорге, пардон г-н Мастино?" Колевдобри е ясен - подлога на "антикомунизма" /кавичките са, защото му служи доста активно, но по същество той няма начин да не бъде "Герой нашего времени"/ Просто го е яд да си признае. Та, по въпроса за статията, която явно представлява лично авторско убеждение, защото липсва така обичаната от него страница с източници: ТОВА Е ИЗРАЗ НА НИЗСШИ ЕНЕРГИИ И ЗАБЛУДА!!! Вярвам, че знаете за какво иде реч!
цитирай
3. mastino - до Olivie
29.12.2020 19:17
Уважаеми, г-н доктор Оливие,
Отдавна не сте се възмущавали от познанието.
Не съм изненадан от поредния Ви коментар и затова ще посветя някои от следващите ми публикации на изложеното от Вас.
Ако бях ваш пациент, нямаше повече да Ви посетя, защото не може да ми представите нито едно лекарство от ф...., което да няма странични действия и противопоказания.
Освен това съм изумен как продължавате да твърдите, че :
- вирусите не се лекуват;
- лекувате патогенни бактерии с антибиотици, след като за последните повече от 35 години няма създадена нито една нова молекула антибиотик. А ви е известно, че всяка бактерия до третата си година създава реакция срещу всеки атакувал я антибиотик.
Личен въпрос към Вас - защото сте много образован и знаете всичко за медицината, ще Ви запитам, което следва да знае всеки лекар още по анатомия и по време на обучението си в университета:
- Как се образуват тъканите в човешкия организъм?
- Във възрастен човек къде се съхраняват най-голям брой микростволови клетки, които продължават РЕГЕНЕРАЦИЯТА в организма на пациента?
- Има ли ваксина, която да съдържа по-малко от десетина други антигени, който да се вкарват в организма ни, и защо ли ...?
- Знаете ли колко пациенти имате с агранулоцитоза, алергии, автоимунни и онкологични заболявания?
- Колко от тези заболявания сте предизвикали лично с начините Ви на лечение?
А, най-простия въпрос: Знаете ли формулата на водното съдържание в организма ни, което е около 65-70% от тялото ни? Ако я знаете - напишете я!
Пожелавам Ви успех с отговорите, които очакваме ... с нетърпение .
Въпросите са от сферата на знанията на простите за вас доктори.
цитирай
4. mastino - до Olivie
29.12.2020 23:44
Явно аз и други доктори сме се клели в друга, и ли по-точно в истинската Хипократова клетва, която сме спазвали през целия си живот и до сега. И до днес спазваме основните й принципи и не сме ги престъпили, за разлика Може би от други личности.
Ако бяхте прочели някои от постовете ми, щяхте да се срамувате от коментара си след настоящия пост. От време на соца, в медицината настъпи реална революция, както и в биологията, физиката. навсякъде, където публикувам използвам абсолютни факти и доказателства.
Такива като вас, явно не са чували и не знаят за клетките това, което знаем ние.
Може и да се изненададате, че в една клетка може да се запише дори видео и да възпроизвежда на над 90% от него след седмици деление.
Вие, оспорвате постулатите и във физиката относно формите на материята, както и не признавате новостите и постиженията в медицината опреди 76 години, когато настоящата алопатична медицина започва да използва и до днес информационната медицина. С твърденията си вие отричате и не признавате:
- генеричните лекарства и новостите във фармацията;
- отричате дори прилаганата вече в България ваксина Comirnaty срещу SARS-CoV-2, защото в основата й е информационната РНК;
- Откриването на електрическите импулси като природно явление и графичната регистрация на физиологичните електрически токове (електрокардиография, електроенцефалография, електрокортикография, електромиография, електроретинография, електроокулография, електрогастроентерография и др.), станаха първата стъпка по пътя към разбирането на енергийния компонент на човешкото тяло.
- Втората стъпка стана признаването на съществуването на електромагнитното поле на човешкото тяло. Първата му снимка е направена през 1946 г. от С.Д. Кирлиан - така нареченият ефект на Кирлиан. Петър Мандел (Peter Mandel) през 80-те години дава медицинска интерпретация на различни дефекти в короната на кирлианското сияние около пръстите на ръцете и пръстите на краката на човека.
Следва продължение !!!
цитирай
5. mastino - до Olivie
29.12.2020 23:51
- Общоприетият и най-успешно развиващ се метод за оценка на човешкия биомагнетизъм се явява магнитокардиографията, който направи третата съдбоносна и решаваща стъпка.
- Напредъкът в информационните технологии и електрониката позволи да се усъвършенстват и подобрят магнитокардиографите до нивото за клинично приложение.
- Традиционната електрокардиограма позволява да се определи само едно вече развито и настъпило заболяване. Това потвърждава идеята, изразена в началото на статията, че болестта или здравето е отражение на общото енергийно състояние на атомите на тъканите. Клинично, магнитокардиографията дава възможност на лекарите бързо да оценят въздействието на лекарствата върху сърдечния мускул и дори обективно да прогнозират риска от настъпване на смъртта (Sosnitsky VN et al., 2004; Yamada S., Yamaguchi I., 2005).
- Във водещите световни клиники стана достъпно графическото изобразяване на магнитната активност на главния мозък. Първата фонова магнитоенцефалограма е регистрирана 44 години след първата електроенцефалограма. Методът на магнитната енцефалография позволява да се установи, с точност до 1 mm, местоположението на източниците на магнитното поле в мозъка, и да се направи това във времето с точност от една милисекунда (Shestakova A.N. et al., 2012).
-Регистрацията на електромагнитните потенциали от повърхността на човешкото тяло продължава да бъде обещаваща посока. Този метод на електропунктурната диагностика и терапия е най-напълно разработен навремето от д-р Рейнхард Фол преди около 75 години. Днес се е превърнал в самостоятелно учение, което съвременната медицина вече не може да пренебрегва и да не признава (Награден от Ватикана с единствената дадена към момента награда за лечебен метод, признат като ефективен – „За борба с болестите на страдащото човечество“). С оглед на електротехническия прогрес, методиките, основани на ученията на Р. Фол, получили втори въздух и значителни диагностични възможности.
Следва продължение !!!
цитирай
6. mastino - до Olivie
29.12.2020 23:56
- Във връзка с разработването на компютърен софтуер се използват техники за сегментарна диагностика, които в рамките на няколко минути дават възможност да се начертае енергийното състояние на органите и системите на пациента с последващо графично и цифрово изразяване на дисплея на екрана. Ако е необходимо, може да се моделира общата картина на електромагнитното поле на пациента (Готовски Юр.В. и съавтори, 2003; А.В. Самохин, Готовски Юр.В., 2006). Наличието на официално регистрирано и одобрено за използване оборудване още веднъж потвърждава признаването на тези методи от системата и показва, че има интерес към изучаването на биоенергийния компонент на човешкия организъм.
- Както следва от гореизложеното, досега са разработени и продължават да се подобряват устройства, оборудване и методи за записване и визуализиране на енергийния компонент на човешкото тяло. Горното създаде научна предпоставка за по-нататъшното проучване на неговата енергетика, задълбочаване, ревизиране и систематизиране на фундаменталните знания за структурата и функционирането на човешкия организъм. Това в крайна сметка неизбежно доведе до промяна на научната парадигма и официално признаване на енергийната система на човека, тъй като не един път това е ставало в научния свят по отношение на други открития.
Какво може да спечели светът от официалното признаване на съществуването на енергийната система в човешкото тяло :
- На първо място – Подобряване на качеството и бързината за диагностициране на вътрешните болести. По-нататъшното проучване на човешката енергийна система може най-накрая да “материализира” диагностиката на така наречените психосоматични заболявания, вдигане на завесата над психични и духовни заболявания, да позволи диагностициране на характера на човека, разгадаване чувството за щастие и нещастие, проверка състоянието на общото му здраве. Изучаването на промените в енергийния компонент за всички известни болести неизбежно ще доведе до задълбочаване на фундаменталните знания -
цитирай
7. mastino - до Olivie
30.12.2020 00:02
и може да допринесе за победата над тях.
- Второ - Познаването на човешката енергийна система може да спомогне да се разбере как сигналите от външния свят контролират дейността на гените, разбират епигенетичните механизми на влияние върху ДНК и РНК, същността на единството на психичното и физическото здраве и енерго-информационното им взаимодействие. По-дълбокото разбиране на самия ни организъм като неразделна енергийна частица на глобалното космическо пространство също може да допринесе за неговата вътрешна хармонизация, популяризиране на здравословния начин на живот и подобряване на взаимното разбирателство между хората.
- Официалното признаване на съществуването в човека на енергийна система ще ни позволи да решим парадоксът, който съществува днес в медицината, когато високата клинична ефикасност и разбирането на механизмите на влияние на терапевтичния фактор при такива високотехнологични методи като биорезонансна и вегеторезонансната диагностка и терапия, Р. Фол диагностика, рефлексотерапия, хомеопатия, магнитотерапия и лазерна терапия. Фармацията изпреварва традиционната медицина като е разработила и предлага цяла гама от информационни препарати, но:
а) Те почти не се изучават и преподават в момента на обучението на студентите по медицина, освен от някои напористи и знаещи преподаватели;

б)Те почти не се използват от практикуващите здравни кадри, завършили своето образование преди около 20-30 години;

в)Умишлено не се пропагандира тяхната ефективност, защото се появяват все нови и нови, но непознати за голяма част от практикуващите лечебните дейности.
Светлинната терапия и други, както се виждат са извън сферата на фундаменталните медицински познания, въпреки доказателствата от физици, математици, инженери и клиничното приложение в практиката.
Намира ли се признаването на енергийната система на човека в сферата на конфликта на интереси? Не е изключено.
Следва продължение !!!
цитирай
8. mastino - до Olivie
30.12.2020 00:03
Оздравяването на човечеството и насърчаването към здравословен начин на живот ще променят фармакологичните и хранително-вкусовите отрасли, което може да наложи трансформация и преориентиране на системата. Въпреки това, тъй като времето, когато световната наука признава хелиоцентричната система, е дошло времето за преразглеждане на съществуващите официални възгледи за организацията и функционирането на човешкото тяло по отношение на неговите електро-химични и електромагнитни компоненти.
Надяваме се, че XXI век ще бъде белязан от цялостното изучаване и прилагането й; като основен диагностичен и терапевтичен метод на ОЩЕ ЕДНА система на човешкото тяло – енерго-информационната.
За разлика от Вас, никога не съм вземал медицината за да я правя на "мезе".
Гордея се, че в рода си имам изтъкнати медици - трима професори, пет доценти и други лекари.
Не приемам обаче фактите, други доктори да правят медицината на "мезе", като увреждат здравето на обикновените граждани - истинските данъкоплатци.
Напълно съм убеден, че имам много повече познати и приятели медици, които уважавам и се прекланям пред дейността им, отколкото Вас!
цитирай
9. kolevdobri - Приятел.
30.12.2020 18:23
Ти написа на доктор Оливие научен труд, който той надали ще успее да "смели". Язък му на интелекта, след като няма елементарно възпитание и разум, да осмисли това, което му казваш. Всъщност истината е следната: Казваш на един доктор, който вероятно има много голям стаж като доктор, че целият му интелект е отишъл за да изучи една неправилна и от философска и от морална гледна точка медицина, а той си знае едно и също и едно и също повтаря. Той няма отдавна критично мислене. Надали нещо в главата му може да се промени. Той така е прогнозиран и осъществен от манипулаторите. На него просто са му отнели правото да мисли и той се е съгласил. Не иска да приеме, че е ХВАНАЛ ГРЕШНИЯ ПЪТ И ПРОДЪЛЖАВА КАТО МАГАРЕ ДА СЕ ИНАТИ И ДА НЕ ИСКА ДА ПРИЕМЕ ЧУЖДО МНЕНИЕ. Аз знам едно - В ПОСТСОЦИАЛИСТИЧЕСКОТО ОБЩЕСТВО, В КОЕТО ЖИВЕЕМ, НА ВЛАСТ СА НЕКАДЪРНИЦИТЕ И ТИПОВЕТЕ БЕЗ МОРАЛ, КРАДЦИТЕ И ИЗМАМНИЦИТЕ, ЗАЩОТО АКО НА ТЕЗИ ХОРА ИМ ОТНЕМЕШ ФАРМАЦИЯТА, С ТЯХ Е СВЪРШЕНО. ЧУДЯ СЕ КАКВИ ГАДНЯРИ СА НАИСТИНА, ЗАЩОТО СА СЕ КЛЕЛИ В ХИПОКРАТ, А ХАБЕР ПОНЯТИЕ СИ НЯМАТ КАК ФУНКЦИОНИРА ЧОВЕШКОТО ТЯЛО И ДУХ. ТЕ СА СЕ ПРЕВЪРНАЛИ В МАШИНА ЗА ПАРИ. СТРАХ ГИ Е ДА ДОКОСНАТ ПАЦИЕНТА. ИЗПИСВАТ ЕДНИ РЕЦЕПТИ И ТОВА Е...ТИ ИМ ГОВОРИШ, ЧЕ ИМАШ СИСТЕМА, КОЯТО ДА ПРЕЦЕНИ, КОЙ ПРЕПАРАТ Е ПО-ПОДХОДЯЩ ЗА КОНКРЕТНИЯ ПАЦИЕНТ, А ТЕ ТЕ ГЛЕДАТ ТАКА, КАКТО ТЕЛЕ ГЛЕДА ЖЕЛЕЗНИЦА. КАКВО ОЧАКВАШ ОТ ХОРА С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ?
цитирай
10. kolevdobri - Доктор Оливие
30.12.2020 18:29
КОЛКО МИЛИАРДА ТРЯБВА НИЕ, ПАЦИЕНТИТЕ, ДА ДАДЕМ НА ЗДРАВЕПОГАЗВАЩАТА СИСТЕМА, ЧЕ ТЯ ДА СИ СВЪРШИ ДОБРЕ РАБОТАТА. БЕЗ МНОГО ПРИКАЗКИ ОБАЧЕ. СЕГА ДАВАМЕ НАД 11 МИЛИАРДА ЛЕВА ВСЯКА ГОДИНА. КАЖИ, КОЛКО ПАРИ ТРЯБВА ДА ДАДЕМ, ЗА ДА ИМАМЕ КАЧЕСТВЕНО ЗДРАВЕПОГАЗВАНЕ, ЗАЩОТО СЕГАШНОТО НЕ СТРУВА. АЗ ЗНАМ ОТГОВОРА. ИСКАМ ДА ВИДЯ НАПИСАНО ТВОЕТО МНЕНИЕ. ОТ ОТГОВОРА НА ТОЗИ ВЪПРОС, ЗАВИСИ ВИЖДАНЕТО НА ВСЕКИ ЕДИН ЧОВЕК, КОЙТО ИМА ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ СИ И ТАЗИ ГЛАВА МИСЛИ, А НЕ ДРЕМЕ, ЗА ТОВА, КАКВА Е НАШАТА МЕДИЦИНСКА СИСТЕМА И КАКВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ.
цитирай
11. radostinalassa - Аз спорих с Оливие около година...
02.01.2021 13:33
и накрая той се отказа, защото съм била неспасяем случай или нещо подобно. Доста хора имат десен мозък и не могат да приемат новото, дори да е логично за нормалните хора.И лекарите трябва да ядат, но не и да ни убеждават в нещо нелогично.
цитирай
12. kolevdobri - Не разбрах това...
07.03.2021 16:57
radostinalassa написа:
и накрая той се отказа, защото съм била неспасяем случай или нещо подобно. Доста хора имат десен мозък и не могат да приемат новото, дори да е логично за нормалните хора.И лекарите трябва да ядат, но не и да ни убеждават в нещо нелогично.

...за "десния" мозък. Можете ли да бъдете по-конкретна?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mastino
Категория: Новини
Прочетен: 352308
Постинги: 194
Коментари: 583
Гласове: 269
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031