Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2021 20:32 - Защо никой от медиите не задава следните въпроси на докторите, неслизащи от медиите?
Автор: mastino Категория: Новини   
Прочетен: 1387 Коментари: 5 Гласове:
7

Последна промяна: 17.01.2021 09:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Защо никой от медиите не запита националните специалисти и консултанти, които да дадат отговор на следните въпроси:

1.     С каква скорост се репликира (размножава) коронавирусът SARS-CoV-2, спрямо останалите вируси?

2.     Информацията за имуноглобулините (антителата) в организма ни се съхранява в три различни хромозоми – 2, 14 и 22. На някои „богоизбрани” пациенти им се дават препарати, които нормализират и запазват от външно въздействие тези хромозоми, от които избирателно се атакува 22 от  SARS-CoV-2. Колко от нашите доктори са чували за това и го прилагат в практиката си?

3.     При наличието на специална превенция, разработена и доказала се вече близо 10 месеца, не се препоръчва, не се прилага, даже и не се изследва в България. Защо ли ? 

4.     От единица SARS-CoV-2, колко единици се получават за 24 часа?

5.     Колко единици SARS-CoV-2 са налични в организма ни 5-6 ден, преди външната проява на клиничните изяви в организма на пациента, при положение, че са блокирани защитните ни системи?

6.     Колко вида и каква информация се съхранява  средно в организма ни за производството на различни антитела във всеки един от нас?

7.     Колко жизнени  В-лимфоцити има приблизително в организма на всеки от нас – при мъже и жени?

8.     Колко антитела (имуноглобулини) има възможност да произведе един В-лимфоцит и от какво зависи при всеки един от нас ?

9.     В организма на всеки от нас непрестанно се съхранява информация в Т-лимфоцитите и В-лимфоцитите за възможността да се синтезират и съществуват няколко милиарда различни по вид антитела, готови да неутрализират всеки антиген, проникнал в организма ни.

10.           При наличието на няколко милиарда антитела в организма ни, от ваксините е провокирано създаването на не повече от около 250-500 антитела. Поради това се питаме – защо медицината се стреми единствено и само чрез ваксини да вкарва в организма ни много повече на брой антигени?

11.           Ваксината е препарат, създаващ активен придобит имунитет срещу определена инфекциозна болест, като съдържа специфичен антиген, консерванти, стабилизатори и адюванти. Но какво е въздействието на всяка от тези съставни върху организма ни?

12.                      В настоящия момент имаме световен здравен прецедент, защото никога до сега не е правена масова ваксинация по време на пандемия.

13.                      Смисъла на ваксините е превенцията срещу даден инфекциозен причинител, което е мото на всеки говорящ, но дали се изпълнява от някого?

14.                      Задължително е, в настоящия момент на протичане на двустепенното ваксиниране – пациентите не следва да контактуват със заразоносители и то за срок от минимум тридесет-четиридесет дни след първата ваксинация . Чудно кой и как ще може да спази тази препоръка, особено лицата от първа линия?

15.                      Учудващ е факта, че в момента се дават удивително много изисквания към пациентите за подписване преди ваксинирането срещу SARS-CoV-2, като те реално няма как и от къде да са запознати с тази информация.

16.                      Почти нямаме семейство в Р България, в което да е нямало  контактен със заболял или носител на SARS-CoV-2, но не всички са преболедували Ковид-19.

17.                      Възрастовата граница при сега създадените ваксини се определя въз основа на проведените клинични изпитвания, а не от някакви други фактори. Ако при клиничните изпитвания бяха използвани ВРТ тези възрастови граници биха отпаднали и т.н. …, но кой ли го интересува това?

18.                      Има ли значение генотипа на определен народ? – естествено. Всяка нация, има свои собствен специфичен тенотип и не всички медикаменти действат по един и същи начин на всеки етнос, както и на всеки член на който и да е етнос.

19.                      Ваксината следва да се прилага единствено и само върху пациенти, които са в добро здраве. Проблем е ако пациента в момента на ваксиниране е бил заразен, но без видими симптоми. Единият вариант е когато това остане без възникване на проблем, но ако се насложат негативните симптоми тогава ситуацията може да излезе извън контрол.

20.                      Различните ваксини действат различно върху различните етноси, върху които не са тествани. Това се дължи на тъканната несъвместимост на всеки етнос и затова е възможно едно лекарство да действа перфектно върху определена група хора, а върху друга да няма абсолютно никакъв забележете лечебен ефект. В този случаи остават единствено страничните действия и противопоказания в определени случаи. Същото се отнася и за ваксините, които никога не са 100% универсални.

21.                      Никой не може да каже колко е имунитета на всяка от предлаганите в момента ваксини, защото не са тествани, т.е. всичко в момента е само предположение.

22.                      Самото прекарано заболяване носи винаги по-добър имунитет, отколкото каквато и да е ваксина. Освен това срещата с пълния обем на патогена дава възможност, организма ни самичък да си изгради по-продължителен и по-пълен имунитет, но единствено и само срещу щама на преболедувания SARS-CoV-2.

23.                      Хубаво, че тези нови ваксини срещу SARS-CoV-2 не съдържат адюванти.

24.                      Алергии към информационната РНК, която се съдържа в настоящите ваксини не е противопоказание при алергични пациенти, но след консултации с лекуващия ги доктор. Не е изключено да има алергия към протеина във ваксината, но това  е доста рядък случай. Основните алергични реакции са срещу добавките във ваксините, например полиетеленглюкол, съдържащ се и в огромна част от козметиката, която обаче не се инжектира директно в организма ни.

25.                      В организма си имаме над 5000 ензима, които се грижат и за нашето здраве, включително и да разграждат всичко, което не се използва и ни е излишно. Това се отнася включително и за информационната РНК, вкарана чрез новите ваксини срещу SARS-CoV-2, когато тя вече си е свършила работата в организма ни. Организмът ни е толкова съвършен, че той не търпи да има нещо излишно и вредно в него.

26.                      Новите ваксини не са тествани на бременни и поради това не е известно каква евентуално ще бъде реакцията на организма спрямо тях. Това може да стане единствено и само ако желаещи да забременеят и бременни жени се тестват чрез методите на информационната медицина.

27.                      Един от основните недостатъци на настоящите ваксини е факта, че не са тествани за взаимодействие с други медикаменти. В същия момент пациентите разписват информирано съгласие или декларация, че са уведомени за липса на взаимодействие с други медикаменти, а такива тестове не са правени от компаниите производителки на ваксините.

28.                      Антителата нямат никакво значение при вирусни инфекции, защото основният фактор, които води до справяне с вирусите е Т-клетъчния имунитет. Изследването за Т-клетъчния имунитет се изследва на специални машини и се използват много по-скъпи Китове, поради което не се прави толкова често като PCR- тестовете.

29.                      Чудно защо не се издават имунизационни паспорти на хора, които имат възможност да се справят дори и без ваксините, разчитайки на собствените си защитни системи и на резервите си на адаптация?

30.                      При положение, че имунната система на здрав пациент е в норма и има възможност да се справи самостоятелно с който и да е вирус, защо  е необходимо да се ваксинира и да се вкарват в организма му допълнително чужди антигени?

31.                      Ваксинирането е личен избор на всеки пациент. Следва да се имунизирате, ако имате :

-         хронични заболявания;

-         автоимунни заболявания, защото те много тежко изкарват тази инфекция;

-         диабет;

-         наднормено тегло;

-         увреждане на поне три от седемте защитни отбранителни системи на организма ни;

-         увреждане на три от меридианите на организма ни по китайската народна медицина –

а) белите дробове;

б) слезката и зад стомашната жлеза;

в) тънките черва, но ваксинирането следва да стане след възстановяване нормалните характеристики на поне тези три меридиана.

Лично според нас, е желателно да се ваксинират пациентите след тестване за ефективност, поносимост и дозировка на предлаганите ваксини и така да се подбере най-добрата за всеки пациент ваксина, съобразно техните жизнени показатели.

32.                      Никой от учените и специалистите не коментира факта за различните видове увреждания, които има всеки от нас и липсата на някакво наблюдение по този въпрос.

33.                      Защо и на какво основание пациентски организации препоръчват да се имунизират хронично болни . Препоръчват да се увеличи срока между първото и второто ваксиниране на пациентите с цел да се увеличал броя на ваксинираните. Същите тези организации получават стотици хиляди от държавни спонсори и други чужди организации, без дори управляващите им да имат поне един работен ден като доктори. Това според нас е не само вредно за пациентите, но противоречи на изискванията на фирмите производителки на ваксините.

34.                      Изследвано ли е въздействието на всяка ваксина, съдържаща информационна РНК за реакцията на системата от интерферони в организма ни, който активно реагират на всяка чужда РНК ?

35.                      Има ли възможност да се установи незабавното навлизане в организма ни на SARS-CoV-2 и с това де се предотврати последващото увреждане на организма на всеки заразен пациент още в началото на проникването му в тялото ни?




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. ivo1 - Какви въпроси? Та те самите знаят ...
16.01.2021 21:59
Какви въпроси? Та те самите знаят ли,на ясно ли са с проблема,като всички са от калинки нагоре?!? Сигурен съм,че едва ли някой от тях "докторите от екрана"е на мястото си? С изключение на Мангъров,само на него мога да имам доверие!
цитирай
2. dalida - Медиците - фармацевти - лаборанти
17.01.2021 08:17
доказаха едно единствено до сега, че "ковид 19" се залепва за болна клетка, клетка, която е почти умряла от заразата на пневмония или ракова клетка, която се размножава в организма на заразения пациент. Но, както знаем, има раковоболни, които не са хоспитализирани - именно тези болни сега се заразяват с ковид бацила, наречен вирус. Това не е вирус, но така на медиците им е по - лесно.
Здравите хора които са около 53% от цялото население на България не са заразени. Това естествено ДРАЗНИ медиците, бесни са и няма да спрат с тестовете, макар че Американски учени доказаха, че тези тестове дават ФАЛШИВИ РЕЗУЛТАТИ - 70%.
А близо 66% от заразените оздревяват докато са в карантина.
КУНЧЕВ да го духа. Няма начин 70% от населението ни да се ваксинира с ваксини - недоказали своята ефективност. особено при положение че 0.5 % умират от тези ваксини.
цитирай
3. kolevdobri - Браво!
19.01.2021 08:31
dalida написа:
доказаха едно единствено до сега, че "ковид 19" се залепва за болна клетка, клетка, която е почти умряла от заразата на пневмония или ракова клетка, която се размножава в организма на заразения пациент. Но, както знаем, има раковоболни, които не са хоспитализирани - именно тези болни сега се заразяват с ковид бацила, наречен вирус. Това не е вирус, но така на медиците им е по - лесно.
Здравите хора които са около 53% от цялото население на България не са заразени. Това естествено ДРАЗНИ медиците, бесни са и няма да спрат с тестовете, макар че Американски учени доказаха, че тези тестове дават ФАЛШИВИ РЕЗУЛТАТИ - 70%.
А близо 66% от заразените оздревяват докато са в карантина.
КУНЧЕВ да го духа. Няма начин 70% от населението ни да се ваксинира с ваксини - недоказали своята ефективност. особено при положение че 0.5 % умират от тези ваксини.


Много ми хареса това за ДУХАНЕТО. Не знам защо. Защото е свързано с Кунчев ли....
цитирай
4. kolevdobri - АКЪЛ
19.01.2021 08:35
АКЪЛ НЯМАТ ТЕЗИ ХОРА, ТИ ГИ КАРАШ ДА МИСЛЯТ. ТЕ НЕ МОГАТ ДА МИСЛЯТ БЕ ЧОВЕК. ТЪПИ СА И НЕ МОГАТ ДА МИСЛЯТ. ИЛИ СА СТРАХЛИВИ. ИЛИ ВСЕ ТАЯ. НЕ СТАВАТ. В катедра "Финанси и кредит", на СА "Д.А.Ценов", където се подвизавах преди много, много години, имаше един главен асистент, който казваше: "Имаме си асистенти, които рано или късно стават доценти, разни менти...". Илко Пенков се казваше. Жив и здрав да е. Та така с нашите професори и доценти. Разни менти...
цитирай
5. radostinalassa - Не могат да мислят, но...
19.01.2021 18:15
не се ваксинират. Значи все пак мислят.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mastino
Категория: Новини
Прочетен: 352231
Постинги: 194
Коментари: 583
Гласове: 269
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031