Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2021 11:11 - Как се лекува човек? Прост въпрос, но … колко ли от пациентите осъзнават и знаят отговора му?
Автор: mastino Категория: Новини   
Прочетен: 2388 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Мнозинство от запитаните, включително и лекуващите ни ще отговорят, че лекарствата ги излекуват.

Абсолютна измама, блъф, фейк ако щете!

Всеки медикамент проникнал в организма ни го провокира или стимулира, той самичък да се справи с даден проблем, т.е. да се самоизлекува!!!

Всеки от нас индивидуално си произвежда самичък необходимите му биологично активни безвредни и без странични действия вещества, за да се справи с определен проблем. Това го твърдят учените от хилядолетия, но ние не желаем да го осъзнаем и явно да го възприемем. Чудно защо по медиите и изказванията на наши и чужди учени не се коментира този простичък въпрос.

Фармакологията и фармацевтичната индустрия се развиват бурно през последните години, като се насочват именно към информационните новости в науката и ги прилагат в практиката. Постепенно се изместват стари химически препарати и се престъпва към нови генерични и биологични такива.

През 2020 година китайски учени създадоха квантов компютър, който за да разреши проблемът с определено ниво на сложност, най-мощният съществуващ суперкомпютър ще се нуждае от около 2,5 милиарда години непрекъсната работа. На фотонния квантов компютър Дзюджън е отнело само 200 секунди, за да се справи с проблема. Кога ли нашите доктори ще проумеят, че човешкия организъм е един подобен, дори и по-съвършен квантов компютър, от който можеш не само да получаваш (с цел диагностициране на пациентите), но и да му предаваш нужната му информация (с цел лечение).

Нашите доктори не желаят да тестват предписаните от тях лекарствени препарати на пациентите за ефективност, поносимост и дозировка,  а ние едва ли не пропагандираме да диагностицират с помощта на апаратно-програмни комплекси. Те  са в наличност вече от близо 30 години, но непрестанно се усъвършенстват и осъвременяват.  

Лично ние, не считаме, че човекът правилно е включен в общо приетата класификация, че е сухоземно животно и е едър бозайник от семейството на маймуните.

Човекът, според  нас е уникално СЪЩЕСТВО, а не животно. Дори в организма ни има 223 гена, който не притежава никой друг организъм на планетата Земя. Дори тези дни, учени коментират, че носителите на кръвна група с отрицателен резус фактор са с неизвестен произход, но са едни от най-умните хора сред нас. Оказа, че евреите са с най-голямо мнозинство с този фактор.  

Много от нас не желаят да осъзнаят, че човек е най-съвършения суперкомпютър,  недостижим към момента и поне през следващите 50 години по съхранявана (генетична) и обработвана от него информация – минимум 70-120 сектибайта/зетабайта (при човек с тегло 50-55кг – жени и 60-65 кг – мъже).  

В същия момент, човек е най-съвършената фармацевтична фабрика, която съществува в света. Тази лаборатория е индивидуална за всеки пациент, в зависимост от неговите генетични наследствени фактори и начина му на живот след появата му на този свят. Родителите са тези, които са го вкарали или изкарали от правия път въз основа на привичките, които са задали на рожбата си. Организмът на всеки от нас е един огромен микрокосмос. Всеки ще е по-здрав и по-малко увреден от външните заобикалящи ни фактори, ако живее по-близко до природата и не приема увреждащи го храни, напитки, вещества и др. За тези, които не са имали време е желателно да прочетат предишните ми публикации в този блог, за да разберат за какво става дума. Непрестанно ще повтарям, че малко от хората осъзнават, че организмът ни се състои от над 37,2 трилиона клетки, които съжителстват в симбиоза с около 39 трилиона микроорганизми в едно тяло. Всяка секунда в нас умират и се раждат 50 млн. клетки. Непрестанно пиша и повтарям, че за в момента са известни на науката 7 (седем) защитни отбранителни системи на организма ни, които се допълват и действат синхронно за да ни бранят от чужди вмешателства. За съжаление не се изучават в медицинските университети в България и няма как де се приложи на практика това познание.

Никой от изказващите се по медиите не коментира, че организмът на всеки от нас е уникален индивид – не еднакъв с никой друг и нямащ пълен двойник от същия вид. Няма двама души еднакви на майката Земя. В същия момент, някои лекари се опитват да ни приравняват на еднакви човекоподобни същества с :

-         Еднакви клетки, органи, тъкани, системи и т.н. …

-         Еднакви увреждания на всички клетки, органи , системи в организма ни в широки граници като пример от 18 до 60 годишни ;

-         Еднакви генетични наследствени и придобити предразположения към определени болестни състояния;

-         Еднакви по брой съставни на тялото ни ;

-         Едно и също алкално-киселинно равновесие;

-         Едни и същи степени и резерви на адаптация ;

-         Едно и също психическо състояние ;

-         Едни и същи условия на живот, работа … ;

-         Живот при едни и същи климатични и природни дадености …

Несъмнено всяка секунда целият ни организъм (макрокосмос) е подложен на външни и вътрешни въздействия с цел увреждане и възникване на трайни повреди  или мутации.

Някои лекари не желаят да осъзнаят, че медицината в момента е една единствена НАСТОЯЩА медицина. Всичко, което не вреди на организма ни, предотвратява дадени заболявания е правилно лечение, а всичко останало е измама. Това са част от заложените в медицината преди хилядолетия постулати, но за съжаление много от лекуващите ни не желаят да ги възприемат, но всичко с времето си …

Например, акад. Б. Петрунов преди години не желаеш да чуе за действието на малките дози върху организма на човек, вече говори колко е напреднала науката и пропагандира действието на информационната РНК в някои от ваксините срещу КОВИД-19. С тези си действия, той едва ли не започва да признава хомеопатията, която недвусмислено се е доказала през изминалите вече 230 години.

В същия момент някои практикуващи лекари лекуват само семействата и близките си с хомеопатия, но не и всички останали пациенти при положение, че проявят интерес към този метод на лечение. Следващата ми публикация ще е във връзка с действието на хомеопатията.

Напоследък непрестанно медиите говорят за антитела. Пример – в организма ни има десетки милиарда различни вида антитела. Кой ли ни ги вкарал или създал в тялото ни, но надали само ваксините, лекарствата, храните … ? Огромната част от циркулиращите в нас антитела си ги е проектирал и произвел самичък организма ни, в зависимост от нуждите му и то когато е имал възможност за това.

Всяко лекарство, небиологично чиста храна, замърсена вода и въздух внесени в организма ни се възприемат като тип „чуждо тяло”. Така се провокира  имунната и други системи да въстават, т.е. да се активират незабавно за елиминирането на тази външна или вътрешна интервенция.

До какво ли води това?

Относно ваксините, от които в момента „бягат” дори и учителите:

-         Всяка ваксина предизвиква възпалителна реакция в организма ни;

-         Никой лекар не си задава въпросът: „Ако ваксините причиняват остро възпаление, впоследствие не продължават ли това да е основа за хронично възпаление? ”

-         Повече от половината от децата по света са с хронични възпалителни заболявания и защо ли … ;

-         Всеки пети е с неврологични увреждания;

-         Всеки десети е със Синдром на дефицит на вниманието и хиперактивно разстройство;

-         Всеки 11 (единадесети) е с астма;

-         Всяко 20 (двадесето) дете на възраст под пет години е с припадъци и от какво ли са провокирани те … ;

-         Автоимунните заболявания нарастват експоненциално;

-         Откриваме, че вирусите, бактериите които инжектираме в тялото заедно с адювантите създават нещо, наречено молекулярна мимикрия, което значи, че тялото вижда тези вируси, мислейки, че е нещо чуждо, но всъщност открива парченца от тези вируса, които съвпадат с негови частици и имунната му система не прави разлика между това което й е казано да отхвърли същото и от себе си…

-         Така, че това ще обърне имунната система сама срещу самата себе си, което води до автоимунно състояние. Знаем, че това се случва при ваксината срещу  хепатит Б, противогрипната ваксина, ваксината срещу HPV  при рак на шийката на матката… и въпреки това продължава смело да се твърди, че ваксините са проучени и са ефективни, и са безопасни, а това въобще не е вярно!

-         Алергични заболявания – всеки четвърти;

-         Аутизъм – всеки тридесет и пети;

Кое ли ни води до старческата сикоза или до склерозата?

Дали някой има пръст в това?

Отговорите оставяме за мислещите все още хора.




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. radostinalassa - Освен традиционната медицина съществува и ...
07.02.2021 12:03
нетрадиционна такава, която е много по - стара, и е изпробвана на живо върху хората от хилядолетия. Много хора се насочиха към нея и затова БигФарма се принуди да ни плаши с нов вирус и ковчези, за да спечели отново милиарди. Но тези ваксини се изпробват в момента върху по - наивните хора, точно както е било в миналото .
цитирай
2. radostinalassa - Така е, хората които живеят далеч от града...
07.02.2021 19:41
ходят боси по земята , даже и да се хранят с вафли ще ги преработят без вреда за себе си.
цитирай
3. dalida - Хората наистина не са еднакви
08.02.2021 22:27
дори еднояйчните близнаци са с различни характери и организми.
Един пример - едно обикновено премерване на обувки; ако лявата ни стяга, дясната ни е удобна и обратното. При очите - едното око вижда по-ясно предметите, другото вижда леко замъглен образ, това се забелязва обикновено при по-възрастните и късогледи хора, и не само при тях, но и при младите и учениците напоследък. Общо казано, човешките същества не са еднакви, те са индивидуални с различия по между си = 1% органично променливи и по характер са относително добри или лоши.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mastino
Категория: Новини
Прочетен: 360517
Постинги: 194
Коментари: 583
Гласове: 269
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930