Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2021 02:35 - Оказва се, че българите пребориха коронавируса SARS-CoV-2, а как ли е в другите държави?
Автор: mastino Категория: Новини   
Прочетен: 2864 Коментари: 10 Гласове:
8

Последна промяна: 22.02.2021 13:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Стадния имунитет, колкото и да им е чудно на всички български учени, вече е факт! Стига да има кой да го пожелае и да го установи, и/или признае!

След като осъзнаем и приемем, че не лекарствата (всеки вид препарати, включително хранителни и други добавки), храните и други вещества (приети включително и от въздуха, и заобикалящата ни среда), а организмът на всеки от нас е в основата на излекуването ни, защото:

1.     Основния ни лекуващ е вътре в нас;

2.     Собствената ни фармацевтична структура си произвежда, нужните на организма ни биологично активни вещества след провокирането ни от:

-         Външни чужди на организма ни вещества, микроорганизми и др.;

-         Приемането на външните, изписани ни от лекуващите ни препарати;

-         Приетите от нас  храни, напитки и др. …

3.     Тялото на всеки от нас е уникално и неповторимо в този свят, реагиращо индивидуално на всички външни въздействия и приети вътрешно храни, напитки и всичко друго, което вкарваме в него, включително и чрез въздуха, който дишаме и медикаментите, с които ни лекуват.

4.     Нашият организъм (холобионт) е съвместно съществувание на човешки клетки (43-48%) и чужди микроорганизми (52-57%) в едно тяло, т.е. живеещи в симбиоза. СЗО признава официално, че геномът на всеки от нас е 8% подменен и заместен от чужди за човек гени (частици на микроорганизми, вируси и др.) Последиците са ни ясни – постинга ми от 20.12.2020 11:40 - Защо не се казва истината на народа ни? Има ли спасение от РНК вирусите? …

5.     Всяка секунда в организма ни прониква и се излъчва в/от заобикалящия ни свят 1 (един) терабайт информация, независимо дали честотите са от препарати, храна, напитки, честоти от устройства, живи същества или предмети и др.  Това всичко води до препрограмиране, обучение и/или усъвършенстване на организма ни като цяло;

През изминалото лято при преглед с наличен апаратно-програмен комплекс, в който са заложени честотите на животинския и човешкия коронавирус SARS-CoV-2 (още от април 2020 г.), включително и трета честота (семейство), бяха регистрирани освен заболели, прекарали КОВИД-19, но и пациенти, които не реагираха на среща с него.

След вторият локдаун, през януари и февруари 2021 г., всички пациенти, преминали през кабинета (работещ с апаратно-програмен комплекс) са тествани за имунна среща с COVID-19. Това са пациенти, които са приемали антиКовид препарат, и/или индивидуалната ваксина, но и такива, които са преглеждани за първи път.

При около 75-80%, се тества коронавирус SARS-CoV-2 (човешки), както и втората група честоти на този коронавирус (семейство).

При около 50% се позитивира  Интокс II и наличие на неголямо количество IgG антитела, без наличие на IgM антитела. Това показва, че постепенно се изгражда очакваният колективен имунитет, независимо дали някой ще го признае или не.

Няма пациент, които да реагира, че е преболедувал животинския вариант на коронавируса SARS-CoV-2.

В рекапитулация на горното ще заключим, че със същата медицинска апаратура (сертифицирана в ЕС), непозната и неизползвана в научните среди у нас, се установи и позитивира, че:

1.     Почти всеки пациент (над 75%) е имал среща с този коронавирус;

2.     Някой го е преболедувал скрито или реално;

3.     Някои пациенти имат и произвеждат антитела при срещата си със SARS-CoV-2, но не са го преболедували и развили клинична картина – загуба на обоняние, температура, кашлица и др.;

4.     Много от пациентите са се срещали и с животинския вариант на този вирус, но не са се разболели от него.

Най-важното е, че има шанс и практиката от последните месеци го доказва, че най-съвършената фармацевтична фабрика е вътре във всеки един от нас, т.е. организмът ни самичък може да се справи без изкуствена външна намеса. Обаче съществува метод, който може да му помогне да се настрои самичък и да се справя без проблем с всеки един от които и да са вируси.

Непрестанно напоследък се говори за ползата от прилагането на ваксините срещу частици от целия SARS-CoV-2, като същевременно се оплюва тотално хомеопатията като измама и шарлатания.

Но, в настоящия момент имаме противоречие сред мненията на специалистите, защото:

1.     Хомеопатията, според огромна част от лекуващите в България медици не следва да се практикува, защото се използвали много малки дози при прилагането й ;

2.     В същия момент, основната съставка на някои ваксини срещу SARS-CoV-2, на които се разчита основно е иРНК (информационната рибонуклеинова киселина), например:

-         Ваксината на BioNTech/Pfizer … *

3.     Третата узаконена ваксина в ЕС е на AstraZeneca . … **  Този продукт съдържа генетично модифицирани организми (ГМО).

4.     Гореизложеното за изработените, предлаганите и прилаганите в момента ваксини по цял свят се явява потвърждение на твърдението на учени още през 1998 г., които декларират, че "вече на настоящия етап от изучаването на ефектите на свръх ниските дози биологично активни вещества, можем да говорим за перспективите за въвеждане в практиката на резултатите от тези изследвания. 27.10.2020 09:37 - Как учените в Русия си промениха мнението за хомеопатията и то още през 2017 г., а нашите не?

5.     Това ни дава основание да се замислим и/или отхвърлим твърденията на наши хабилитирани учени (академици, професори и доценти), че действието на свръхмалките дози е фантазия и измама. Горното е вследствие разработките на настоящите ваксини. На всичко отгоре, вече говорим и за информационна структура на вируса, а не следва ли да заговорим и за такава информация и на органелите, клетките, органите, системите, та и на самия човек.

6.     Разчитаме, че оспорващите хомеопатията, няма да изпаднат в неудобното положение да твърдят и да цитират факти, че другите съставки на ваксините:

-         На … ***,  са лекуващите хората, или по-точно провокиращи организма на човек да изгради някакъв имунитет (клетъчен или хуморален) срещу SARS-CoV-2.

ЯВНО ВЕЧЕ ИДВА ВРЕМЕТО И НА ИНФОРМАЦИОННАТА МЕДИЦИНА,  а не следва ли да говорим вече за нея открито, та дори  и по медиите. ЕС, САЩ, СЗО и науката вече официално признаха за прилагането на информационните компоненти и съставки (иРНК) в препаратите на фармацевтичните продукти.  След като твърдят, че информационните компоненти следва да се прилагат и използват в лечението на пациентите, защо никой не говори и не се прилагат същите постулати и при диагностиката на пациентите.

Извод: Обучението на организма ни, създаването на клетъчен и/или друг имунитет, и/или производството на антитела е единствено възможно също и при изработка на индивидуална ваксина за всеки от нас чрез подаване външна специфична информация към тялото ни. Това е може би единствения безвреден, без странични реакции и противопоказания начин за въздействие върху човешкия организъм.

Не е далеч времето, когато бъдещите поколения ще се чудят как и защо медицината не се е съобразявала с постиженията и доказателствата на настоящото и не е ползвала поуките от историята ни.

Непрестанно повтаряме, че НАСТОАЩАТА МЕДИЦИНА Е ЕДНА ЕДИНСТВЕНА, т.е. тази която е в полза и не вреди на хората.

Да вземем поука от историята преди около 230 години – в следващата статия.

Уточнение – не съм хомеопат, защото може би не ме искат в редовете си.

Привърженик съм по принцип на клиничната хомеопатия, която ползвам при нужда, но след като ми я тестват за ефективност, поносимост и дозировка.  

Допълнение:

*- Ваксината на BioNTech/Pfizer в 1 (една) доза (0,3ml) съдържа 30 микрограма иРНК ваксина срещу COVID-19 (включена в липидни наночастици). Едно верижна, 5’-кепирана информационна РНК (иРНК), произведена с използване на безклетъчна in vitro транскрипция от съответните ДНК-матрици, кодиращи вирусния S(spike)-протеин на SARS-CoV-2.

- Vaccine Moderna в 1 (една) доза (0,5ml) съдържа 100 микрограма информационна РНК (иРНК) (включена в SM-102 липидни наночастици). Едноверижна, 5’-кепирана информационна РНК (иРНК), произведена с използването на безклетъчна in vitro транскрипция от съответните ДНК-матрици, кодираща вирусния шипов (S) протеин на SARS-CoV-2.

** L-хистидин; L-хистидин хидрохлорид монохидрат; Магнезиев хлорид хексахидрат; Полисорбат80 (E 433); Етанол; Захароза; Натриев хлорид; Динатриев едетат(дихидрат); Вода за инжекции

*** BioNTech/Pfizer са : ((4-хидроксибутил) азанедиил) бис(хексан-6,1-диил) бис(2-хексилдеканоат) (ALC-0315); 2-[(полиетиленгликол)-2000] N,N-дитетрадецилацетамид(ALC-0159); 1,2-дистеароил-sn-глицеро-3 -фосфохолин(DSPC); холестерол; калиев хлорид; калиев дихидрогенфосфат; натриев хлорид; динатриев фосфат дихидрат; захароза; вода за инжекции.

- На Vaccine Moderna са: Липид SM -102, Холестерол, 1,2-дистеароил-sn-глицеро-3-фосфохолин (DSPC), 1,2-димиристоил-rac-глицеро-3-метокси полиетилен гликол-2000(PEG2000DMG), Трометамол, Трометамол хидрохлорид, Оцетна киселина, Натриев ацетат трихидрат, Захароза, Вода за инжекции

- На AstraZeneca, а именно: L-хистидин, L-хистидин хидрохлорид монохидрат,  Магнезиев хлорид хексахидрат, Полисорбат 80 (E 433), Етанол, Захароза, Натриев хлорид, Динатриев едетат(дихидрат), Вода за инжекции. Този продукт съдържа генетично модифицирани организми.
Предполагам, че горното ще е интересно за някои хора!




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. fun1001 - ...тези информационни данни,откъде са?
21.02.2021 09:43
ваши,лично изледвани, или, копи на копито?)
поздрав,Джулия
цитирай
2. mastino - До fun1001
21.02.2021 09:58
Няма копирани данни, а лични наблюдения от всеки ден. Тези данни ще бъдат обявени и на международен симпозиум, на който ще вземат участие учени и знаещи хора от над 30 развити държави (от ЕС, доколкото съм запознат ще участват от 11 държави, като може би най-малката сме ние от България).
За съжаление, доколкто ми е известно по тази методика и начин на диагностика работят много малко кабинети в България. Лично зная за четири такива.
цитирай
3. fun1001 - ? е, как така, "индивидуална ваксина!
21.02.2021 11:41

Извод: Обучението на организма ни, създаването на клетъчен и/или друг имунитет, и/или производството на антитела е единствено възможно също и при изработка на индивидуална ваксина за всеки от нас чрез подаване външна специфична информация към тялото ни. Това е може би единствения безвреден, без странични реакции и противопоказания начин за въздействие върху човешкия организъм.
цитирай
4. mastino - До fun1001
21.02.2021 12:24
Уважаема Госпожице,
Прочетете предишните ми публикации и ако пак не разбирате, ми се обадете по телефона ми. Ще Ви обясня подробно.
Индивидуалната ваксина е за всеки пациент поотделно, така както се прилагат на богатите фамилии по света, съобразена с техните на всеки пациент настоящи увреждания и състояние на организма му - резерви на адаптация, състоянието на 7-те му защитни отбранителни системи на организма му, степените на състаряване на организма на всеки поотделно и т.н. ... Тази ваксина е напълно безвредна, без странични действия и противопоказания, защото е само информационна, но същевремемно обучава организма за бъдеща среща с гадинките. Тества се за поносимост, ефективност и дозировка на всеки пациент поотделно. Не минава на всеки организъм, ако има някакви други натоварености, докате не се отстранят.
В организма на всеки от нас има над 10 млрд. различни видове антитела, които ние сме в състояние да произвеждаме основно чрез В-лимфоцитите си от 3 до 30000 за секунда при нужда и при информация приета, но забележете не само от имунната ни система, а основно от PVS, която за съжаление не се изучава и практикува в България.
До кога ли ? ...
цитирай
5. morskipesni - Как ще признаят ФАКТИ?
21.02.2021 17:50
Те да не са луди? Таман се е развихрила далаверката:))))))
цитирай
6. zaw12929 - ТРУДНА КОМУНИКАЦИЯ С ТОЛКОВА ВИ...
21.02.2021 19:53
ТРУДНА КОМУНИКАЦИЯ С ТОЛКОВА ВИСОКА НАДМЕННОСТ. ПРИВЕТСТВАМ В БЛОГА СПЕЦИАЛИСТИ,КОИТО СЕ ОПИТВАТ... УСПЕХ!
ЕДНА ЛЪЖИЧКА МАЯ ПРАВИ ЦЯЛА ПЕЩ ХЛЯБСМ С УНИКАЛЕН ТРАДИЦИОНЕН БЪЛГАРСКИ ВКУС. МАЛКО ГО МОГАТ!
цитирай
7. radostinalassa - Колко струва вашата ваксина...
22.02.2021 15:46
заедно с изследването и тестовете?
цитирай
8. radostinalassa - Не питам за себе си
22.02.2021 19:48
Нямам нужда от ваксина.
Вярно ли е , че възрастните хора не могат вече да произведат достатъчно количество антитела?
цитирай
9. mastino - До - radostinalassa
22.02.2021 20:58
Извинявам се за късния отговор, но едва сега се прибирам.
1. Цената е смешно малка, както за тестването и установяването навлизането на SARS-CoV-2 още в първите часове от инфектирането на организма, на който и да е, така и на самата ваксина. Ваксината не се поставя инжекционно, а се приема през устата. Ако ми звъннете на телефона, ще Ви кажа цената. Ще се изненадате!!!
2. Всеки човек, дори и възрастен, докато е жив има В-лимфоцити, които произвеждат необходимите му за всеки определен момент антитела. Клетъчния имунитет при възрастните хора е по-богат на информация и много по-бързо реагира на определени антигени. Може да не произвежда по 30000 антитела за секунда, но реагира адекватно и точно. Регенерацията, защитата на ДНК, ангиогенезата, PVS продължават да действат и до посления му миг, естествено, ако не са физически увредени вследствие непрестанни външни и вътрешни атаки.
Биологично зададената от природота ни възраст е повтарям - 120-150 години. Това е биологичния ни кредит, от който изяждаме по малко всеки ден, час и т.н. ... , т.е. се самоувреждаме и самоубиваме сами и/или с нечия помощ ...
цитирай
10. radostinalassa - Но антителата се произвеждат от белтъци
24.02.2021 17:15
А възрастните ги усвояват много трудно. Не е ли така?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mastino
Категория: Новини
Прочетен: 351986
Постинги: 194
Коментари: 583
Гласове: 269
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031