Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2021 18:49 - Дали има връзка между 5G и Covid-19?
Автор: mastino Категория: Новини   
Прочетен: 2360 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 20.07.2021 19:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

КАКВО Е 5G? Честотният спектър на 5G се разделя на милиметрови вълни, средно честотни вълни и ниско честотни. Ниско честотните имат подобен честотен обхват като на предшественика си 4G. Честотите на 5G мрежите са над 24 GHz, достигайки до 72 GHz, което е над долната граница на диапазона на международно дефинираните екстремно високи честоти на радиовълните. Обсегът е малък, затова са нужни повече мобилни клетки. Това именно са и честотите, необходими за изграждането на 5G мрежите.  Милиметровите вълни трудно преминават през много стени и прозорци, затова закритото покритие е ограничено. Защо ли е определена тази международна честота от над 24 GHz – защото 23,75 GHz е честотата, която изтрива паметта на водата в човешкия организъм. Предмет на търга У НАС е по-специално издаване на  три разрешения с национално покритие за ползване на ленти 3500-3600 MHz, 3600-3700 MHz и 3700-3800 MHz, със срок от 20 години. Защо ли в България са обявени и разиграни на търг други честоти –3,600 – 3,800 GHz и в средствата за масова информация писаха, че са заплатени под 5 млн. лева. Срокът на договора е 20 години. Искат да подведат или заблудят знаещия ни народ, че имаме 5G мрежа или, че е безопасно за здравето на хората?

Познайте на коя държава са отредени честотите от 23,75 GHz до 27,8 GHz. ЗАЩО ЛИ …  ?

В САЩ текущият търг на Федералната комисия за комуникации (FCC) за лицензите за 5G честотите  е генерирал над 66,4 млрд. долара за три седмици - рекордна сума, която може да промени начина, по който мобилните оператори правят бизнес през следващото десетилетие.

След 12 седмици наддаването за честотите за 5G мрежата в Германия приключи с обща сума на офертите от 6,5 милиарда евро. Това е и най-дългият търг на мобилни радиочестоти в Германия досега.

Търгът бе по-скъп за компаниите за мобилна телефония в сравнение с последните два търга в Германия. През 2010 г. мобилните оператори платиха общо 4,4 милиарда евро в 224 кръга за честотите, през 2015 г. - около 5 милиарда евро в 181 кръга.

С края на настоящия търг бе разчистен пътят за разширяването на мобилната телефония в реално време. По-специално индустрията се надява на бърз трансфер на данни, за да се подобри свързването на производството. Очаква се 5G да подейства като турбо за Индустрия 4.0.

В допълнение към утвърдените мрежови оператори Deutsche Telekom, Vodafone и Telefуnica, и претендентът United Internet също имаше възможност да наддава за честоти чрез своето дъщерно дружество 1 & 1 Drillisch. Това може да направи компанията четвъртият мобилен оператор в Германия.

Най-много пари бяха изразходвани от Deutsche Telekom - 2,17 милиарда евро.

Това 5G е свръхмощно излъчване, което е нищо в сравнение с предишните поколения 3G и дори следващото 6G. 5G с определена честота може да предизвика хипоксия - недостиг на кислород - и да увреди клетките на организма на човек, като предизвика образуването на екзозоми. Това са микроскопични мехурчета с диаметър от 30 до 100 нанометра, които се освобождават, ако тялото е болно или подложено на стрес. Това е своеобразен сигнал към другите клетки в организма: "Имаме проблем". Лекарите изследвали под микроскоп клетката, за която се предполагало, че е заразена с новия коронавирус  SARS-CoV-2. И се сравнили с клетка, която отделя екзозоми. Оказало се, че клетките са абсолютно идентични! Това говори за това, че нормалната имунна реакция на организма, например на стрес - а ние всички сме стресирани поради натрупана паника и самоизолация - е била определена, та взели и я нарекли "Covid-19"?

Честотният спектър на 5G се разделя на милиметрови вълни, средно честотни вълни и ниско честотни. Ниско честотните имат подобен честотен обхват като на предшественика си 4G. Честотите на 5G мрежите са над 24 GHz, достигайки до 72 GHz, което е над долната граница на диапазона на международно дефинираните екстремно високи честоти на радиовълните. Защо ли е над 24 GHz – защото 23,75 GHz е честотата, която изтрива паметта на водата в човешкия организъм. Обсегът е малък, затова са нужни повече мобилни клетки. Милиметровите вълни трудно преминават през много дебели стени и прозорци, затова закритото покритие е ограничено.

Н. Бинги в книгата си "Магнитобиология. Влияние на електромагнитните полета върху живите организми" пише: "Молекулата на кислорода е 02 - два атома и няколко електрона. Честота от 60 GHz кара електроните около молекулата на кислорода да се въртят бързо. Именно това е честотата! Тя не влияе толкова силно на нищо друго, а само на молекулите на кислорода".

Същият принцип се използва и в микровълновата фурна. Честотата от 2,6 GHz въздейства върху водните молекули и ги кара да се въртят. Енергията от въртенето на тези изключително малки водни молекули спомага за загряването на останалата част от храната.

Когато вдишвате въздух в белите си дробове, кислородът трябва да се усвои, придвижи и да попадне в кръвта, мозъка, тъканите и т.н. Но ако има излъчване от 60 GHz, молекулите на кислорода се въртят бясно и не могат да се свържат с хемоглобина. А хемоглобинът е този, който пренася кислорода в тялото. Според учени, медици, в тази ситуация кислородът от белите дробове няма как да постъпи в другите органи и човек го очаква мигновена смърт!

СМИ, т.е. Медиите ни показваха хора, падащи насред улицата, и казваха: "Те умират от пневмония, причинена от Ковид-19. Но, всеки лекар ще ви каже, че така не се умира от пневмония! Така се умира от остра кислородна недостатъчност. Имаме всички основания да се смятаме, че симптомите, приписвани на новата коронавирусна инфекция, не са причинени от вируса, а от излагане на високочестотна радиация.

Държавната комисия по радиочестотите на Руската федерация издаде разрешение за използване на честоти 6,8-6,99 GHz за създаване на пилотна зона на 5G комуникационни мрежи. А през юни 2017 г. MegaFon, съвместно с Huawei, демонстрира възможността за предаване на данни на 70 GHz. Така че дори при критичната за живота честота от 60 GHz излъчвателите на 5G могат да работят – обхватът на поддържаните честоти е до 300 GHz. И тогава ще видим клинична картина, типична за Covid-19 - дълбоко кислородно гладуване на тъканите, което бързо води до смърт.

Мнозина вече обръщат внимание на факта, че докато всички седят в изолация, докато икономиката е спряла, изграждането на кули 5G е в разгара си! Има ли причина, поради която това е толкова необходимо, след като строителството не е спряно дори по време на карантината? И за това са отделени пари, много големи парични средства.

Оказва се, че пускането на 5G е най-важното нещо, от което усърдно се отклонява вниманието ни?

Най-лошото е, че въздействието на това излъчване върху човешкия организъм не е проучено задълбочено. Към 2014 г. единственият ефект от излагането на радиочестоти с висока мощност върху хората, който е надеждно потвърден от научни изследвания, е значителното повишаване на телесната температура. Тогава защо тези кули се строят в такива масови мащаби, ако не е известно как ще се отразят на здравето на хората? Кой, кога и как е изследвал и установил неувреждащото действие на теми честоти върху организма ни? Кой е издал разрешителното за изграждането им? … Или пък хората са били поставени под "домашен арест" умишлено, за да се предотвратят масови протести срещу въвеждането на тази смъртоносна технология?

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!  В цял свят се създават огромни болници, изграждат се мобилни морги и крематориуми. Това е едва ли не подготовка за масова смърт? Но сега няма толкова много смъртни случаи от коронавируси, така че за какво става дума? Или ще започнат, ако мобилните станции, работещите на 5G се включат на пълна мощност?

Обезпокоени граждани многократно са подавали молби до администрацията относно неразбираемите антени и ретранслатори, които растат като гъби след дъжд. Отговорът винаги е един и същ: "Това са кули за мобилни комуникации". Така и не се получава ясен отговор на въпроса кой е собственик на тези "комуникационни кули"? Какво има в тях? Как работят? Доколко тази дейност е безопасна за здравето? Компаниите за мобилни връзки отричат, че тези кули са опасни и не са техни.

Въпреки това имаше експерти, които внимателно проучиха оборудването, инсталирано на някои от тези кули. Резултатите зашеметиха всички. Тези кули, които се наричат "клетъчни кули", "интернет кули" и 5G кули, всъщност са едва ли не лъчеви оръжия за масово унищожение. Според уебсайта, всяка кула разполага с пет вида устройства:

1.     Разузнавателни РЛС (радиолокационни станции) - високочестотни модули за контрол на всякакви комуникационни мрежи, интернет и всички средства за електронна комуникация. В тях се използват честоти, прилагани за космически и военни комуникации.

2.     Устройства за свързване и промяна на данни на всякакви електронни устройства. С помощта на това оборудване е възможно да се "проникне" във всеки смартфон, компютър и дори цифров телевизор и да се прочете информация от него, както и да се унищожи.

3.     Електромагнитни импулсни устройства, които позволяват да се деактивира всяка електроника, включително и тази без високочестотна връзка. Може да се подаде какъвто и да е сигнал, с каквато и да е мощност на мобилния ви телефон, компютър, телевизор и вие постоянно ще имате "персонален" излъчвател в джоба си. Могат дори да взривят това устройство, ако към него бъде изпратен достатъчно силен сигнал.

4.     Психотронни оръжия за масово унищожение. Такива излъчватели, в зависимост от зададената им честота, са в състояние да предизвикват панически ужас или еуфория, или могат да потопят цял град в апатия и сън, могат да предизвикат неадекватно поведение и пропуски в паметта. Те са използвани за разпръскване на демонстрации, предизвикване на масови безредици, водят до безразличие към случващото се беззаконие, както и до пристъпи на страх и сънливост.

5.     Самите 5G излъчватели са свръх високочестотни (СВЧ) транзисторни генератори на външно микровълново облъчване.И точно това е смъртоносното оръжие. Докато си седим вкъщи, без наше знание се разполагат оръжия, готови да ни атакуват?

Известно е, че паралелно с технологията 5G се разработва и технологията на "торбестия прах" - микроскопични чипове. Още през 2015 г.,IBM обяви създаването на пълноценен чип с размери от 7 nm (нанометра). Това е 1000 пъти по-малко от диаметъра на еритроцита и дори 20 пъти по-малък от прословутия коронавирус SARS-CoV-2. Наночиповете могат да се разпространяват или разпръскват във вода, в храна и да се пръскат, та дори от коли и самолети. А за да свържем наночиповете с контролните центрове, се нуждаем от високоскоростна и обемна 5G интернет връзка. С помощта на "умни прахове" е възможно да се контролират напълно масите: да им се внушава страх или еуфория, да се прожектират филми директно в главите им. Такива планове вече са изказвани - например известният проект "Син лъч" – планетарно холографско "шоу", по време на което на хората ще бъдат показвани картини от Апокалипсиса и идването на "Месията". Затова напоследък хората у нас се чувстват психически нестабилни.

При тези обстоятелства какво се прави, за да ни защити някой? Има ли някаква защита за хората от новото опасно излъчване? Сегашното развитие на събитията показва, че такава защита няма - от нас се изисква да си стоим вкъщи и да не излизаме на улицата без маската "намордник". Въпреки, че въвеждането на пълно задължение за носене на маски за хора без симптоми не е медицински обосновано.(https://mastino.blog.bg/?&page=5 - Има ли значение носенето на предпазни маски?)Дори застрашава живота и здравето на гражданите, като създава реална опасност от бактериални и вирусни инфекции сред населението, причинявайки ненужни разходи в условията на криза, то не е научно доказано и няма положителни резултати. В реалната борба срещу COVID-19 практиката е критерий за истината, а статистиката показва, че мерките за въвеждане на "маскировъчни режими" не са намалили заболеваемостта, а напротив - тя се е увеличила!

Обърнете внимание, та дори и в Русия, където руският елит, под предлог за изолация за лечение на коронавирусна инфекция, се оттегли от медийното пространство: премиерът Мишустин, следван от секретаря на Путин – Песков и съпругата му Навка, и редица други публични личности. Може би наистина са решили да се скрият от масовото излагане на 5G вълни, което според слуховете бе насрочено за 22 май 2021 г.?

Нека не чакаме катастрофални или гибелни последици, да замръзнем като заек пред боа, а да направим всичко възможно, за да защитим правото си на живот! Обаче на кого ли му пука за това? По-важни са изборите, хапката, питието и кефа.

Живеем в информационен щорм, където непрестанно ни заливат с ненужна информация за преуспели българи по света и в Холивуд, по тенис кортовете и футболните терени. Надали някои се интересува от спечелване на информационната война, като се ангажира да се разпространяват предупрежденията на учени, военни, общественици! Предупреденият, според нас значи е въоръжен!

Изисквайте да се контролира инсталирането на комуникационни 5G кули и да се наблюдават вече инсталираните!

Изисквайте задълбочено проучване на въздействието на 5G върху човешкия организъм! 
По материали на чуждия печат!




Гласувай:
5


Вълнообразно


1. mastino - Уточнение -
21.07.2021 16:51
Цитат на явно запознат:
"Радар от летището излъчва 11000 микроW/m2 към пистата, като това е импулс през 3 секунди.
5G антена бичи над 150000 микроW/m2 нон стоп към жилищни сгради и това вече е във всеки квартал."
https://business.dir/comments/vazstanovitelniyat-plan-oshte-9-km-metro-5g-revolyutsiya-zhp-vazhod - 2021-07-21 13:58:36 - 1 (нерегистриран)
цитирай
2. radostinalassa - Дали и Н йони също...
22.07.2021 17:32
ще се въртят като кислорода, защото те са далеч по - важни ?
цитирай
3. radostinalassa - Нямам отговор
23.07.2021 14:24
Хипоксията се дъллжи често на недостиг на Н йони около клетката.
цитирай
4. kolevdobri - Как да "изискваме".
29.07.2021 09:36
Абсурдно е да се помисли, че като надаваме вой в нета, някой ще ни чуе и ще има последствия. Трябва да се борим за такава политическа система, която да осигури ПЕРМАНЕНТНА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ. Веднага давам пример. Някаква държавна агенция или министерство дава лицензите за тези честоти. Друга агенция ще се произнася за безопасността на технологията. Ако ръководителите на тези агенции се избираха пряко от нас и можехме всеки ден да сядаме на компютрите си и да гласуваме със "за" или "против" определената личност, която ръководи тези агенции, дали нямаше да има повече чуваемост от тяхна страна, в сравнение със сега? Сега вдигаме само пушилка, но нищо не можем да променим. Плюс от мен за събраната информация и качеството на изложението на материала.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mastino
Категория: Новини
Прочетен: 351797
Постинги: 194
Коментари: 583
Гласове: 269
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031