Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2021 17:25 - Възможно ли е без да се ваксинират и без да са преболедували КОВИД-19, хората да образуват антитела (IgG) срещу SARS-CoV-2?
Автор: mastino Категория: Новини   
Прочетен: 2943 Коментари: 6 Гласове:
6

Последна промяна: 05.08.2021 17:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Категорично – ДА! Според независимата изследователска организация Clinical Research Laboratory (Русия), на 42-ия ден след ваксинацията с EpiVacCorona (на Вектор) са открити антитела – IgG срещу коронавирус при 79% от ваксинираните доброволци и ЗАБЕЛЕЖЕТЕ – 11,6% от тези в плацебо групата (т.е. само на психична основа).

Още едно потвърждение, че човешкия организъм (без каквато и да е външна материална намеса) е в състояние самичък да си произведе необходимите му биологично активни вещества (паметни клетки, включително и антитела), за да се справи с каквато и да е инфекция.

79% е имунологична ефективност, а не епидемиологична ефективност (когато говорят за ефективност на ваксините, имат предвид последната), която изхожда от други данни и се изчислява по специална формула.

Според Ринат Максютов, генерален директор на научния център "Вектор", вече са произведени повече от четири милиона дози ваксини EpiVacCorona, а до есента броят им ще нарасне с още един милион.

Сред ваксинираните с EpiVacCorona само около 0,5% са се заразили с коронавирус, а как е в другите страни …

За съжаление, огромна част от лекуващите ни, не изучават и не ползват в практиката си новостите в науката, а повтарят без основание, че лекуват въз основа на „Медицина, базирана на доказателства“. Това явно се отнася за богатите хора и фамилии, които живеят средно с около 10 години по-дълго от обикновените хора. Това е абсолютен факт!

Повтарям за пореден път – човешкият организъм е недостижим за в момента от техническа гледна точка суперкомпютър. Всеки един от нас човек, обработва три до четири пъти повече от наличната на Земята цифрова информация – 40,2 секстибайта, разположена единствено в генома му. Тази информация, сравнена със съдържаща се в морфогенетичното ни поле, се явява като частица от Великата китайска стена (която е дълга точно 8851,8 км).

Кога ли, относно човешкия организъм, медицината:

1.     Ще реши да разгадае и ще обяви неговите възможности?

2.     Ще осъзнае и ще започне реално да му помага, без да му пречи, а да го подпомага в защитите му?

3.     Ще реши да го изучи и обучава лекуващите го, съгласно новите постижения на науката?

4.     Ще му даде възможност сам да се справя с възникналите в него проблеми?

5.     Ще го запита и ще се съобразява с това кой медикамент или процедура са му безвредни или полезни в дейността му?

6.     Ще спре или ограничи своите действия, водещи до увреждането му?

7.     Ще се опълчи на предлаганите му, увреждащи го храни, напитки и препарати? И т.н. …

8.     Ще застави учените да говорят на хората единствено и само истината?

 

Уточнение: Не съм антиваксър, а съм за предлагане на ваксини, произведени и предлагани на хората съгласно медицинските норми и стандарти, както съм и за защита интересите на българските и чужди пациенти (включително и медицинските кадри).

Всяка ваксина или препарат, следва да се тестват индивидуално и едва тогава да се прилагат върху пациентите. 




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. radostinalassa - Така е
05.08.2021 18:03
Твърди се, че камшичето на макрофага не е могло да се появи самостоятелно, без външна намеса. ИИ никога не може да замести човешкия мозък. Напр. той не може да различи при автопилота негрите като човешки същества. Тези от плацебо групата може да са се срещали със SARS - COV 1 ?




цитирай
2. shtaparov - :)
06.08.2021 07:21
Възможно ли е жена да стои 3 години на безлюден остров и на втората да забременее?
цитирай
3. mastino - До shtaparov
06.08.2021 12:12
За съжаление в Китай има експеримент, при който 4-ма мъже са бременни с деца, които нямат генетична обремененост.
Преди две години САЩ се обявиха срещу прочистване на генома на яйцеклетки за бъдещи деца, защото Китай вече изродиха десетина дечица, които нямат увреждания на генома си.
Относно Вашия въпрос, аз ще Ви задам друг - "През 2050 година дали ще има деца, заченати по нормален път в ЕС?". Задавам този въпрос, защото проф. Мичио Каку още през 2018 г. уточни, че мъжете към 2050 година ще са излишни и няма да участват в репродуктивния процес .
цитирай
4. radostinalassa - Трябва да се борим с това явление
06.08.2021 15:26
Така вървим към увреждане на жените и децата. При стимулирането на яйцеклетките с хормони при оплаждането ин витро има риск в 30% от рак при майката или детето.



цитирай
5. kolevdobri - Отговорът на 8-те въпроса е:
07.08.2021 10:25
НИКОГА. Човечеството, като всяко нещо, си има начало, развитие и край. Тъпо и упорито вървим към края си. Във всяка една система има заложен процес на самоунищожаване, за да може природата да се подсигури за всеки случай, че нищо не е и никога няма да е вечно. Ние сме секунда от БЕЗКРАЯ. От сутрин до вечер съсипваме малкото, което не сме успели да съсипем. Като влезеш в супермаркета или в аптеката, губиш представа за смисъла на живота. Предоставен ти е прекрасен избор, с кое по-бързо и качествено да се самоотровиш. Добре, че сме само секунда от БЕЗКРАЯ.
цитирай
6. radostinalassa - Аз предпочитам красотите на Земята....
07.08.2021 10:42
пред живот на Марс или други неприятни планети.А ние вярваме в прераждането на душите. То си има своя смисъл. Хората са много повече от сатанистите, които доста се различават от нас и нямат шанс да ни погубят, поне нас, които живеем на изток.




цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mastino
Категория: Новини
Прочетен: 351829
Постинги: 194
Коментари: 583
Гласове: 269
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031