Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2021 09:55 - Защо спорта в чужбина изпреварва с по-добри резултати и успехи настоящата медицина?
Автор: mastino Категория: Новини   
Прочетен: 437 Коментари: 5 Гласове:
3

Последна промяна: 10.10.2021 11:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Защото прилага новите постижения и практики в науката, без да ги пропагандира и съгласува със СЗО.

Цитирам дир.бг – „Изключителен Везенков (баскетбол) се превърна в герой при триумф над Реал (Мадрид). Родният национал бе над всички при престижната победа на неговия Олимпиакос със 74:68 над испанския колос Реал (Мадрид) в Евролигата. – 09.10.2021 г.”

Имам възможността да познавам един от лекарите, които консултират гръцките спортни клубове „Олимпиакос” и „Панатинайкос”.

За разлика от нашите спортисти, техните получават и приемат СДА (системни духовни адаптанти) преди дадено спортно мероприятие.

Нашите лекари и спортни специалисти не са чували за такива препарати, защото те действат на информационното поле на спортиста и не са химически или други такива препарати. Те не са допинг или някакви други такива забранени препарати.

Този препарат действа на психо-емоционално ниво през определен период от време, като потиска страха, стреса, неразположение, външните негативни въздействия върху приелия го. В повечето случаи, даже спортистите не знаят, че го приемат, защото СДА не дава абсолютно никакви негативни и други странични въздействия върху организма, а напротив води до концентрация и стимулира човека да даде максимума от възможностите си.  

В препаратът СДА са заложени определени честоти от почти всички или поне основните  религии по света. Този препарат се използва при лечение на богоизбрани фамилии и лица при свръхнапрежение, преумора, отпадналост и други, включително при важни делови срещи.

Приелият СДА съвместно с препарат „защита” остава спокоен, концентриран и уравновесен при воденето на каквито и да са тежки срещи.

Лично съм присъствал на делови разговори, при които приелият ги изкарва от равновесия стоящия пред него партньор, който става изнервен и разкрива основната си същност и цел, естествено без да желае – за което впоследствие съжалява. Ако деловият партньор е благоразположен, а стоящите до него консултанти са недружелюбно настроени – изпадат в кризисно положение – започват да се държат агресивно, което ги дескредитира …

Измина една година от предишната ми публикация – 08.09.2020 11:04 - Какво не знаят пациентите по света? И до днес няма никакъв коментар под тази публикация, въпреки че е прочетена от над 650 души. Надявам се поне няколко души лекари, а и повече пациенти да са я прочели и дано са помислили върху изложеното в този пост, Защото това не се изучава в сферата на образованието ни и не се коментира от никого където и да било. Науката е доказала съществуването и на петте агрегатни състояния на веществата, но определящите от МОН, какво ще се изучава в сферата на образованието са преценили, че това е несъществен факт. 
Малко хора знаят и се ползват от изложеното в нея, както и в друга такава публикация – „Интересна книга за акупунктурните меридиани и анатомията на човек от далечната 1965г. – Системата Кенрак и Теория Санала”, публикувана на 03.10.2020 г. в https://www.info-health.org/. Изложеното в тази книга на проф. Ким Бонг-хан е дало основание на най-развитите държави в света да работят в тази насока повече от петдесет години, като едва през 2010 г. бе официално обявено съществуването на първичната съдова система – Primo Vascular System (PVS)., която е открита, както при животните, така и при човека. Това е уникално и епохално откритие, но не се изучава и коментира, поради факта, че обръща познанията ни в съвсем друга непозната основа и посока, каквато е и настоящата пандемия от КОВИД-19. В същия момент ни дава основата за нови научно обосновани доводи и тълкувания на много от съществуващите около нас процеси и явления в живите организми. 
Нашите, неслизащи от медиите учени и журналистите е крайно време да осъзнаят, че времето на остарелите, прилагани от столетия методи са вече неефективни и неприложими. 
В България живее и преподава единственият учен М.Г.С. от Европа, работил много години в южно корейския екип на проф. Лий – с много научни публикации в международни журнали с висок импакт фактор (на английски: impact factor), но явно неговите знания не са важни за нашите ВСЕЗНАЕЩИ учени. Този наш специалист работи в университет извът столицата и не е богато заплатен, за разлика от други богоизбрани УЧЕНИ. Те явно не осъзнават с какъв специалист разполагат, защото не подозират за какви знания става дума. В същия момент чужди институти търсят и желаят да имат такива специалисти в екипите си.  
Започвам няколко публикации в тази насока.

 




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. olivie - Привет и на теб, кандидат колега
10.10.2021 13:12
В спорта дори най-невинния препарат е забрняван като допинг, ако се установи системна употреба. И това е принцип, в който няма нищо научно естествено. Много ми е инетересно как ще докажеш прием на прапарат, който го няма в аптечната мрежа, не е анатемосан като допинг, но конспиративната теория дава достатъмно сведения за съществуването му. А нашите гимнактички откъде са си го доставили?
цитирай
2. mastino - До olivie
10.10.2021 16:31
Уважаеми Всезнаещи ГОСПОДИНЕ,
Придполагам, че сте прочели поне публикацията ми относно 5-те агрегатни състояния на веществата. Или по-точно Бозе-Айнщайн кондензата. Защото сте много компетентен и дано владеете английски (ако не ползвайте електронен преводач), прочетете -https://www/articles/s41586-020-2346-1
Тогава коментирайте !
КОЛЕГА, МОЖЕ ДА БЪДЕ ЧОВЕК, който се грижи за здравето на пациенитте си, а не който поради незнанието си ги УВРЕЖДА!
Не желая да бъда Ваш колега в този смисъл, в който коментирате, защото това ми напомня на "Героичната медицина" - властвала от около 1750г. до към 1880 година.
Който се е лекувал от лекари е загивал в повечето случаи, отколкото тези, които не са посещавали лекуващи ги.
Ограничените познания на някои лекари водят само и единствено до увреждане здравето на пациентите. За съжаление, много от тях не са в състояние да поставят точна първична диагноза за възникване на дадено заболяване, за съжаление с точност дори под 5%.
Дано не влизате в тази категория, но Вие си знаете.
Защото сте голям отворко, и не Ви считам за колега, съм в състояние да си променя мнението, ако ми посочите в срок до 24 часа : Колко на брой са херпесните вируси, в едно със серотиповете им?
Забележка: Преди време съм публикувал на някои места горното, но бройката им вече е променена.
Като лекуващ сте длъжен да ги знаете, както тях, така и симптомите им.
Няма да Ви задавам въпроси относно Изкуствения интелект на определа група вируси, както и коя група бактерии активира всеки от тях, защото там сте напълно боси и невежи.
Това за съжаление не се учи, преподава и практикува от много от лекуващите в България.
Горко им на пациентите от такива лекари.
Относно Допинга и Лекарсктвата - те са Вашите любими материални химични вещества.
Но има и честотни препарати, с които явно не сте запознати.
Относно нашите отлични гимнастички, само мога да ги поздравя с успехите им, а на Вас да не коментирате, това което не знаете!
цитирай
3. mastino - до olivie
10.10.2021 16:36
Явно сте прочели поста ми относно наличните в аптечната мрежа около 6800 медикамента.
Я, сега, не на МЕН, а на пациентите си обяснете как с общо около 6800 химически и други препарати от фармакопеята се лекуват 34000 (списък от кодове, класифициращи болестите и широк кръг от белези, симптоми, абнормални прояви, оплаквания, социални условия и външни причини за наранявания или заболявания) по международния класификатор на болестите (МКБ-10) на СЗО, но съгласно МКБ-11 които влиза в сила от 01.01.2022 г., те вече стават 55000 на брой.
Ако дадете точно и ясно обяснение на този въпрос, трябва да Ви обявят за Нобелов лауреат, но това надали ще стане.
Вие не сте чували и може би нищо не знаете за вълновата структура на човешкия организъм, затова търсите всичко, с което да лекувате в аптечната мрежа.
Проф. Тодор Кантарджиев уточни, че няма лекарство, което да няма странични действия върху човек, както и да не го уврежда.
Явно и той може би Ви е КАНДИДАТ КОЛЕГА!

цитирай
4. radostinalassa - Лекарствата об. са в Д - изомерна форма...
26.10.2021 20:23
което затруднява черния дроб, ако не се справи полезната флора. Затова предпочитам природните лекарства.




цитирай
5. kolevdobri - Един факт...
15.11.2021 16:45
... вероятно, ако сте по дърти, сте чували за Валерий Борзов. Този преди 45 години тичаше като кон и биеше американците. След време се разбра, че човекът дънкал сода за хляб, за алкализация на организма. Разбира се, содата е като всеки друг препарат и трябва да се тества на всеки организъм как влияе. Не може да се приема едно към гьотьоре, ама човекът тогава е имал късмет. На коя от последните олимпиади Майкъл Фелпс беше нашарен със следи от вендузи? Та явно такива методи помагат на определени хора да постигнат високи резултати. А за така наречените "препарати" - това е друга работа. Там хиляди хора разработват какви ли не химикали, че да направят човека по-велик, отколкото го е направила природата. Такъв е живота и някои се разделят с него преждевременно, алчни за слава. И аз съм пробвал доста работи, така че знам някои неща. Вярно, само пробвал. Ей така, като цигарите. Да запаля една, че да видя как е. Но нищо повече. Виждал съм някои да вземат дози 10 пъти по-големи дози и обясняваха циреите по гърба си като "младежки пъпки". Сега не са между живите, лека им пръст.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mastino
Категория: Новини
Прочетен: 362686
Постинги: 195
Коментари: 585
Гласове: 271
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930