Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2022 21:39 - Как сами да установим ранно инфектиране от новите щамове на „Омикрон” (BA.4 и BA.5), РНК и други вируси?
Автор: mastino Категория: Новини   
Прочетен: 4740 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 12.09.2022 23:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Близо три години сме поразени, като някои почти са обсебени, от пандемията КОВИД-19. Все още ни убеждават, че не е отминала и ни плашат с новите разновидности на щама „Омикрон”.

На някои наши съграждани им е безразлично дали боледуват скрито и дали сеят необезпокоявани вируси. Наблюдават се майки, които са установили, че са позитивни на антигенен тест, но не дават  на децата си  препарат или средство за предпазването им от инфекцията. Последствията са ясни – болни и нещастни дечица през лятото.

Имат ли възможност всички наши граждани да предотвратят или намалят вероятността за инфектиране (включително от РНК и други вируси) на близките си? Да, могат като:

-         Установят заболяването в началните етапи на възникването му;

-         Приемат медикаменти с цел незабавно подпомагане на организма си да се справи с инфекциозния причинител.

Всяко възпаление в организма се характеризира с пет основни признака – температура, зачервяване, подуване, болка и нарушена функция. При инфекциозно възпаление (причинено от SARS-CoV-2, Monkeypox virus и др.), температурата е първият проявяващ се признак. Не се изисква изчакване и развитие на клиничната картина за установяване и регистрация на определените заболявания. Необходими са незабавни действия на близките и лекуващия заразените.

България е една от най-привилегированите страни за в момента относно бързото откриване на SARS-CoV-2, Monkeypox virus, РНК и др. вируси и точното им  диагностициране!

Освен случаите на безсимптомно протичане и на леко заболяване, най-честите симптоми на новите щамове на „Омикрон” (BA.4 и BA.5) са температура над 38°С, кашлица, главоболие, болки в крайниците, умора и дразнене в гърлото. Понякога се наблюдава и временна загуба на обоняние и вкус. В тежки случаи може да се развие пневмония. Възрастните хора и тези с хронични заболявания са изложени на най-голям риск.

В момента има фирма в България, явяваща се производител на течен термометър (термохромен индикатор), който отчита телесната температура за около 8-24 часа след поставянето му с точност до 0,01 от градуса - УНИХимко Терм ООД – Бургас .

Тук не ще коментирам факта, че има апаратно-програмни комплекси (АПК), които могат да регистрират и двете заболявания (КОВИД-19 и Маймунската шарка) още в първите минути при инфектирането на човека, дори преди да се е появила промяна в телесната температура.

При промяна в телесната температура е необходимо  да се започнат превантивни действия  с цел да защитите Вашите близки. Искаме да напомним за мощното лечебно действие на препарата Инфлуцид – респираторно антивирусно лекарство с широк спектър на противовирусна активност, допълнително въздействие на патогенетичния процес и същевременно с висок профил на безопасност. При бебета – по една таблетка, разтворена във вода дневно. При малки деца – по две таблетки под езика дневно. При възрастни – по една таблетка три пъти дневно.

Инфлуцид успешно се комбинира с Шуслерова сол №3 Ferrum phosphoricum, действащи на вътреклетъчно плазмено ниво. Дозировките на Шуслеровата сол № 3 са същите както при Инфлуцид, които са описани по-горе. Това е доказаната комбинация, предлагана от Алпенфарма, през изминалите две пандемични години за силна подкрепа на организма и като защита, и като лечение.




Гласувай:
6


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mastino
Категория: Новини
Прочетен: 351934
Постинги: 194
Коментари: 583
Гласове: 269
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031