Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2019 09:59 - Методиката на Фол-Сарчук!
Автор: mastino Категория: Технологии   
Прочетен: 352 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 11.04.2019 16:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въпреки, че не сме завършили с темата вода, си позволявам да Ви запозная с новото понятие – информационен препарат или медикамент.

Всички медикаменти, предлагани във Фармакопеята – химични, биологични и др., са също и информационни препарати, което е доказано още 1943 година от немски лекари.

Свойството на водата за запаметяване на информацията се използва изцяло от методиката на Фол-Сарчук. Водата тук се нарича биологично активна течност. В паметта на дестилираната вода се записват специални информационни данни, съдържащи вълнови спектри на микроби, токсини, хомеопатични и други лекарства. Тук е включено и информационното предписание за лечение, избрано по време на изследването на пациента.

Презаписването на лекарства в паметта на водата се извършва от молекули Н+. Така заредената вода става лекарство, което използва ефекта на биорезонанса. Целият биохимичен процес протича във вътрешната водна среда на тялото ни, като информацията за заболяването се изтрива от паметта на водата в организма на човека .

Именно така биологично активната течност премахва и извежда извън организма шлаките, микробите, токсините от тъканите, както и унищожава патологичните връзки, които са възникнали в тези тъкани.

Информацията за вълната на токсина може да бъде лечебна, дори това не следва да притеснява никого, защото принципът на класическата хомеопатия говори за лечение на подобното чрез подобния препарат. Доскоро хомеопатията използва вода за разреждане на хомеопатичното лекарство. Сега информацията започна да се записва на захарни крупинки с помощта на компютър.

През 1987 г. д-р Виктор Николаевич Сарчук в клиниката „Бурденко“ усъвършенства метода на Рейнхард Фол и създаде свой научен и практически център за нетрадиционни диагностични и лечебни методи. Водата, като основа на лекарството, помага на това лекарство естествено да навлезе във вътрешната среда на тялото ни и да му предаде съдържащата се в нея информация.

Биологично активната течност няма странични ефекти, тъй като това е информационен препарат, а информацията е лишена от химическа структура.

Обхватът на заболяванията, които могат да бъдат лекувани по метода на Фол-Сарчук, е много широк. Това са невроендокринни заболявания, съдови, пикочо-полови, респираторни и много други заболявания. Биологично активната течност, подобно на хомеопатията е ефективна на етапа на развитие на промените в органите, докато още няма физическо разрушаване на тъканите.  

Това е отличен превантивен (профилактичен) метод, който води до повишаване имунитета, повишава енергийния статус на всички системи на организма и щадящо лекува тялото на човека или животното.

Въпреки, че в медицината битува схващането, че болестта е дадена като за благо на човека, за да може той да преразгледа своите жизнени позиции, методиката Фол-Сарчук е още един аспект на алтернативната медицина, която дава надежда и увереност във възможността за подобряване на нестабилното ни напоследък здраве.




Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mastino
Категория: Новини
Прочетен: 363166
Постинги: 195
Коментари: 585
Гласове: 271
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930